Η αναμενόμενη συνάντηση Ζλάταν εναντίον Ρονάλντο αναβάλλεται δυστυχώς, αφού ο Βασιλιάς νοιώθει ακόμα ενοχλήσεις και θα καθυστερήσει περισσότερο η επανεμφάνιση του. Τώρα οι Ροσονέρι θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Ιταλίας χωρίς τον Βασιλιά τους. Αλλά έχουν αποδείξει ότι μπορούν και χωρίς τον αρχηγό τους.  Οι αυριανές εξετάσεις θα δείξουν τον χρόνο καθυστέρησης για τον Ζλάταν, που […]

Η αναμενόμενη συνάντηση Ζλάταν εναντίον Ρονάλντο αναβάλλεται δυστυχώς, αφού ο Βασιλιάς νοιώθει ακόμα ενοχλήσεις και θα καθυστερήσει περισσότερο η επανεμφάνιση του. Τώρα οι Ροσονέρι θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Ιταλίας χωρίς τον Βασιλιά τους. Αλλά έχουν αποδείξει ότι μπορούν και χωρίς τον αρχηγό τους. 

Οι αυριανές εξετάσεις θα δείξουν τον χρόνο καθυστέρησης για τον Ζλάταν, που έχει ακόμα ενοχλήσεις

Στις 22 Νοεμβρίου εναντίον της Νάπολι με τον Ιμπραίμοβιτς να κάνει για ένα ακόμα παιχνίδι…όργια, σημειώνοντας δύο τέρματα, η Μίλαν πέρασε και από την έδρα της Νάπολι.Ο Βασιλιάς  την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου.

Τον έχουν γλωσσοφάει τον Ζλάταν με τα τρελά που κάνει την φετινή χρονιά και οδηγεί την Μίλαν στο σκουντέτο. Τον περίμεναν πως και πως να επιστρέψει στις αρχές της χρονιάς, αλλά οι ενοχλήσεις υπάρχουν ακόμα και την Τετάρτη θα γίνουν νέες εξετάσεις, για να δουν που βρίσκεται η κατάσταση του.

Ο Ζλάταν όταν επιστρέφει είναι αγριεμένος. Θυμόμαστε το comeback μετά τον κορονοιό που έκανε παπάδες και ήταν ασυγκράτητος. Να μην περιμένουμε και τώρα μια από τα ίδια. Αφού δεν είχαν σημαντικές απώλειες οι ροσονέροι χωρίς τον αρχηγό τους, τώρα με ένα Ζλάταν να γυαλίζει το μάτι του, ποιος τους πιάνει! Αλλά η επανεμφάνιση του δυστυχώς μετατέθηκε για μια ακόμα φορά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ