Η Γιουβέντους πλήττεται από το νέο οικονομικό σκάνδαλο που ώθησε τον Ανιέλι στην πόρτα της εξόδου και την ομάδα στα... τάρταρα με την αφαίρεση 15 βαθμών από το πρωτάθλημα.

Η Γιουβέντους πλήττεται από το νέο οικονομικό σκάνδαλο που ώθησε τον Ανιέλι στην πόρτα της εξόδου και την ομάδα στα… τάρταρα με την αφαίρεση 15 βαθμών από το πρωτάθλημα.

Η διοίκηση Ανιέλι μπορεί να αποχώρησε αλλά δεν μένει ανεπηρέαστη από τα προβλήματα που δημιουργούνται… Ο νέος κίνδυνος έρχεται από 14 μικρομετόχους του συλλόγου που επρόκειτο να κινηθούν νομικά κατά της ομάδας και του πρώην ιδιοκτήτη.

Ο λόγος είναι η «έρευνα Prisma» που διεξάγεται κατά της «μεγάλης κυρίας» από την Εισαγγελία του Τορίνο για διάφορες παραβιάσεις, όπως η παραπλήνηση του χρηματιστηρίου και τα ψευδή λογιστικά στοιχεία μέσω της παρουσίασης ψευδούς κεφαλαιακού κέρδους. Η έρευνα αυτή είναι εντελώς διαφορετική από κείνη που απόφερε την ποινή των 15 βαθμών τον περασμένο μήνα.

Ο ποινικός κώδικας της Ιταλίας επιτρέπει σε μεμονωμένα άτομα, στην προκαταρκτική φάση της έρευνας, να ζητούν από τους εισαγγελείς να ενημερώνονται γι’ αυτήν και τα αποτελέσματά της κι αυτό ακριβώς έπραξαν οι 14 αυτοί μικρομέτοχοι. Μεταξύ τους υπάρχει ένας χρηαμτοοικονομικός σύμβουλος, ένας επιχειρηματίας και μερικοί φοιτητές και συνταξιούχοι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ