Από το καλοκαίρι ο Πολ Πογκμπά είναι ξανά μπιανκονέρι. Δεν έχουμε προλάβει να τον απολαύσουμε λόγω τραυματισμού αλλά θεωρείται μια μεγάλη επιστροφή.

Από το καλοκαίρι ο Πολ Πογκμπά είναι ξανά μπιανκονέρι. Δεν έχουμε προλάβει να τον απολαύσουμε λόγω τραυματισμού αλλά θεωρείται μια μεγάλη επιστροφή.

Για τον Γάλλος μέσο όλα εξελίσσονται ανάποδα τους τελευταίους μήνες. Το οικογενειακό δράμα με τις καταγγελίες του αδερφού του, Ματίας και ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο που ίσως τον αφήσει εκτός Μουντιάλ.

Ο Πολ Πογκμπά κάνει μεγάλη προσπάθεια να γυρίσει υγιής και να βοηθήσει στα μέγιστα την Γιουβέντους. Όπως έκανε και στην πρώτη του θητεία. Η “Μεγάλη Κυρία” αποτελεί διαχρονική αγάπη για τον Πολ ακόμα και όταν έπαιζε για την Μαν.Γιουνάιτεντ.

Η επιστροφή στην ομάδα που τον ανέδειξε αποτελεί μια ευτυχή συγκυρία για τον ίδιο και του δίνει θάρρος για την συνέχεια!

«Πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη Γιουβέντους ακούγοντας την καρδιά μου. Νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω. Δεν αποτελεί μυστικό πως οι τρεις προηγούμενες σεζόν μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κύλησαν όπως θα ήθελα, αφού είχα πολλούς τραυματισμούς. Η Γιουβέντους έχει χάσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα στην Ιταλία. Η φετινή σεζόν είναι μια πολύ καλή πρόκληση τόσο για την ομάδα, όσο και για εμένα. Νομίζω πως ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να επιστρέψω. Γνωρίζω πόσο σπουδαία είναι αυτή η φανέλα και ποτέ δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία πως ανήκω εδώ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ