Ο Πρώην αντιπρόεδρος της Μιλάν και σημερινός διευθύνων σύμβουλος της Μόντσα είπε κάτι που είναι αρκετά λογικό και κυνικό ταυτόχρονα. Και σίγουρα θα μπορούσε να είναι η δήλωση της χρονιάς. Μια μεγάλη και εμβληματική μορφή του Ιταλικού ποδοσφαίρου που όλοι τον θυμούνται από την θητεία του ως αντιπρόεδρος της Μίλαν – αν και πρόσφατα αποκάλυψε […]

Ο Πρώην αντιπρόεδρος της Μιλάν και σημερινός διευθύνων σύμβουλος της Μόντσα είπε κάτι που είναι αρκετά λογικό και κυνικό ταυτόχρονα. Και σίγουρα θα μπορούσε να είναι η δήλωση της χρονιάς.

Μια μεγάλη και εμβληματική μορφή του Ιταλικού ποδοσφαίρου που όλοι τον θυμούνται από την θητεία του ως αντιπρόεδρος της Μίλαν – αν και πρόσφατα αποκάλυψε ότι σε νεαρή ηλικία ήταν φίλος της Γιουβέντους – αλλά και με τωρινή προσφορά ως διευθύνων σύμβουλος της Μόντσα, μαζί με τον επίσης θρυλικό Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του για την κατάσταση που βιώνει το Ιταλικό ποδόσφαιρο, και ποια ομάδα βλέπει θα κερδίσει το πρωτάθλημα, έκανε μια δήλωση που εμπεριέχει μια τεράστια αλήθεια στις ημέρες που ζούμε.

«Το φετινό πρωτάθλημα είναι σα… λαχειοφόρος αγορά. Όποιος έχει το λιγότερα κρούσματα κορονοϊού είναι και αυτός που κερδίζει. Όπως έχετε δει κάθε μέρα είναι κι ένα δελτίο πολέμου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ