Ηταν 8 Μαρτίου όταν η Τζένοα έκανε διπλό στο Μιλάνο. Από εκείνη την ημέρα η Μίλαν δεν ξανάχασε ποτέ. Ποτέ μέχρι το βράδυ της Τετάρτης. Έσπασε το αήττητο 34 αγώνων για την Μιλαν, αλλά ξεκίνησε άλλο με την σημερινή νίκη της επί της Τορίνο, και συνέχισε να γράφει ρεκόρ σε ένα άλλο σερί. Σκοράρει για […]

Ηταν 8 Μαρτίου όταν η Τζένοα έκανε διπλό στο Μιλάνο. Από εκείνη την ημέρα η Μίλαν δεν ξανάχασε ποτέ. Ποτέ μέχρι το βράδυ της Τετάρτης. Έσπασε το αήττητο 34 αγώνων για την Μιλαν, αλλά ξεκίνησε άλλο με την σημερινή νίκη της επί της Τορίνο, και συνέχισε να γράφει ρεκόρ σε ένα άλλο σερί. Σκοράρει για 37 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ)

Μίλαν – Τορίνο 1 – 3

 Για τους Ροσονέρι ήταν σοκ και ταρακούνημα η ήττα από την “Βεκα Σινιόρα” αλλά έβγαλαν αντίδραση άμεσα και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψαν στην Τορίνο να τους αμφισβητήσει. Παραμένει στην κορυφή μόνη πρώτη και περιμένει στραβοπάτημα της Ίντερ στην Ρώμη για να ανοίξει περισσότερο την διαφορά.

Ήσυχο βράδυ είχε η Μίλαν απέναντι στην Τορίνο

Οι Ροσονέρι νίκησαν 2-0 την Τορίνο και αποσπάστηκαν τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη Ιντερ έχοντας ένα ματς περισσότερο και δέκα από τη Γιούβε που όμως έχει δύο αγώνες λιγότερους. 

Μίλαν - Τορίνο 2-0 για τη Serie A: Και ξανά προς τη δόξα τραβά | Έθνος

Η Μίλαν μπήκε από την αρχή του αγώνα δυνατά και με δυο γκολ των Κεσί, Λεάο έκανε το σκορ  2-0 από το ημίχρονο επί της Τορίνο και έβαλε τις βα΄σεις για την 12η νίκη στη Serie A

Τεό Ερνάντεζ, Μπραχίμ Ντίαζ και Ραφαέλ Λεάο “έκρυψαν” την μπάλα και ο νεαρός Bραζιλιάνος την έστειλε στα δίχτυα του Σιρίγκου στο 25ο λεπτό. Η πίεση των Ροσονέρι έφερε και δεύτερο γκολ στο 36΄. Ο Μπελότι ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μπραχίμ Ντίαζ, ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα μετά από εξέταση στο VAR και ο Κεσί πέτυχε το 2-0.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ