Στο Μπέργκαμο της Ιταλίας είδαμε τον Πέπε Ρέινα να δέχεται αντικείμενα από την εξέδρα πίσω από την εστία του. Καταστάσεις που δεν θέλουμε να βλέπουμε πουθενά, βίωσε ο Ρέινα όταν λίγα λεπτά πριν της τέλος του αγώνα Αταλάντα–Λάτσιο, μια μερίδα οπαδών της “Ντέα” φρόντισε να χαλάσει την ατμόσφαιρα κάνοντας ρίψη αντικειμένων προς τον έμπειρο κίπερ […]

Στο Μπέργκαμο της Ιταλίας είδαμε τον Πέπε Ρέινα να δέχεται αντικείμενα από την εξέδρα πίσω από την εστία του.

Καταστάσεις που δεν θέλουμε να βλέπουμε πουθενά, βίωσε ο Ρέινα όταν λίγα λεπτά πριν της τέλος του αγώνα ΑταλάνταΛάτσιο, μια μερίδα οπαδών της “Ντέα” φρόντισε να χαλάσει την ατμόσφαιρα κάνοντας ρίψη αντικειμένων προς τον έμπειρο κίπερ της Λάτσιο.

Ένα άσχημο τέλος στον αγώνα

Με την Λάτσιο να προηγείται στο σκορ 1-2 και το ματς να είναι ήδη στις καθυστερήσεις του αγώνα οι όπαδοι της Αταλάντα σίγουρα δεν ήταν χαρούμενοι.
Πριν εκτέλεσει ένα ελεύθερο, ο Ισπανός έμπειρος κίπερ θέλησε να χρονοτριβήσει υπέρ της ομάδα του καθαρίζοντας την εστία του απο διάφορα αντικείμενα τα οποία είχαν πεταχτεί απο την κερκίδα.
Ο ρέφερι της αναμέτρησης κατάλαβε το παιχνίδι του Ρέινα και έσπευσε να του κάνει παρατηρήσεις.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Ισπανός όπως είδαμε αργότερα στο ριπλέι δέχθηκε ένα κέρμα στο κεφάλι απο κάποιον ακατάλληλο οπαδό.

Αν και ζαλισμένος όπως φάνηκε στην αρχή καθώς έπεσε κάτω. O Ρέινα συνέχισε το παιχνίδι.
Άσχημο τέλος για τον Ρέινα. Kαι την Λάτσιο καθώς στιγμές αργότερα η Λάτσιο δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Ντε Ρουν. Kαι έτσι έφυγε απογοητευμένη με 1 βαθμό απο το Μπέργκαμο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αταλάντα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ