Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, μένοντας αήττητος για 10η συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση! Η χρονιά της Τσέλσι άλλαξε όσο δεν πάει, από την ώρα που ήρθε ο Τόμας Τούχελ. Χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, ο Γερμανός τεχνικός έκανε τη διαφορά. Μόλις σε ένα τρίμηνο παρουσίας και […]

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, μένοντας αήττητος για 10η συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση!

Η χρονιά της Τσέλσι άλλαξε όσο δεν πάει, από την ώρα που ήρθε ο Τόμας Τούχελ. Χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, ο Γερμανός τεχνικός έκανε τη διαφορά.

Μόλις σε ένα τρίμηνο παρουσίας και δουλειάς του στους «μπλε», έχει βάλει στις «ράγες» την ομάδα. Την πήγε στα ημιτελικά του Champions League, αποκλείοντας την Πόρτο.

Σίγουρα δε βρίσκεται σε τροχιά πρωταθλήματος στην Premier League, όμως δεν ευθύνεται ο Γερμανός.

Στόχος του Τούχελ στην Τσέλσι, ήταν η τετράδα. Πλέον, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ, βρίσκεται στην τέταρτη θέση! Με τον Γερμανό να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Η εκπληκτική επίδοση του Τούχελ!

Έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, που δεν έχει ηττηθεί στα πρώτα δέκα εκτός έδρας ματς του! Μετράει συγκεκριμένα 8 νίκες και 2 ισοπαλίες μακριά από το «Στάντφορντ Μπριτζ», με γκολ 14-3.

Γενικά στο πρωτάθλημα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει πετύχει κάτι ανάλογο, έχοντας 11 σερί ματς αήττητος. Φυσικά στην ονειρική χρονιά της Λέστερ.

Εκτός αυτού, η Τσέλσι παρουσίας Τούχελ, έχει συγκεντρώσει 29 βαθμούς στο πρωτάθλημα! Με τη μόνη ομάδα που τον… περνάει, να είναι η φοβερή και τρομερή Μάντσεστερ Σίτι, του Πεπ Γκουαρδιόλα. Η Σίτι έχει συγκεντρώσει 36!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ