Πολύ σημαντική η χθεσινή μέρα για την Ίντερ που βρέθηκε μόνη πρώτη στην βαθμολογία μετά την σημαντική νίκη της επί της Λάτσιο, αλλά επίσης σημαντική και για τον Λουκάκου που ξεπέρασε τα 300 γκολ με τα δύο γκολ που πέτυχε. Ο Ρομελό Λουκάκου έφτασε τα 300 γκολ στην καριέρα του 56 γκολ με Ίντερ 42 […]

Πολύ σημαντική η χθεσινή μέρα για την Ίντερ που βρέθηκε μόνη πρώτη στην βαθμολογία μετά την σημαντική νίκη της επί της Λάτσιο, αλλά επίσης σημαντική και για τον Λουκάκου που ξεπέρασε τα 300 γκολ με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Ο Ρομελό Λουκάκου έφτασε τα 300 γκολ στην καριέρα του

56 γκολ με Ίντερ
42 γκολ με Μαν.Γιουνάιτεντ
87 γκολ με Έβερτον
17 γκολ με Γουεστ Μπρομ
41 γκολ με Άντερλεχτ
57 γκολ με την Εθνική Βελγίου
Αλλά έχει πετύχει με την Ίντερ και άλλες διακρίσεις.

Ο Ρομελού Λουκάκου έφτασε σ’ ένα μεγάλο ρεκόρ. Ο Βέλγος σταρ έφτασε τα 50 γκολ με τη φανέλα των «νερατζούρι» σε 70 αναμετρήσεις. Κατάφερε έτσι να ξεπεράσει το θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ρονάλντο, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος είχε φτάσει τα 50 τέρματα με την Ιντερ σε 77 παιχνίδια.

Στον Ρομέλου Λουκάκου είχε δοθεί και το βραβείο για τον Παίκτη της Σεζόν 2019-20 στο Europa League, για τις καταπληκτικές εμφανίσεις του με την Ίντερ.

Ο Βέλγος επιθετικός ξεπέρασε το ρεκόρ των 34 γκολ που είχε και ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο στην παρθενική του σεζόν με τη φανέλα της Ίντερ, αλλά συνεχίζει να ματώνει τα δίχτυα και να δημιουργεί νέα ρεκόρ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ