Η Μπαρτσελόνα με πολλες αλλαγές σε ένα ακόμα αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ έβγαλε γούστα και πρόσφερε γκολ και θέαμα. Αλλά το σημείο που ξεχώρισε από τον αγώνα με την Φερεντσβάρος για την 5η αγωνιστική των ομίλων ήταν σίγουρα η φάση του 2ου γκολ που ήταν ρεσιτάλ ομαδικότητας και μας θύμισε άλλες εποχές της Μπάρτσα. Η […]

Η Μπαρτσελόνα με πολλες αλλαγές σε ένα ακόμα αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ έβγαλε γούστα και πρόσφερε γκολ και θέαμα. Αλλά το σημείο που ξεχώρισε από τον αγώνα με την Φερεντσβάρος για την 5η αγωνιστική των ομίλων ήταν σίγουρα η φάση του 2ου γκολ που ήταν ρεσιτάλ ομαδικότητας και μας θύμισε άλλες εποχές της Μπάρτσα.

Η ομάδα του Κούμαν… καθάρισε την μπουγάδα από το πρώτο μέρος. Και ούτε. Ουσιαστικά από το πρώτο μισό του ημιχρόνου, στο οποίο βρέθηκε να προηγείται με 3-0. Η όποια πίεση μπορεί να υπήρχε για τους Καταλανούς, έφυγε από πάνω τους στο 14’. Μάλιστα στο 4ο γκολ ο Μπρέθγουεϊτ κέρδισε πέναλτι και το έκανε γκολ ο Ντεμπελέ που ήταν μέσα και στα τρία γκολ. Έτσι, οι Καταλανοί έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του θεσμού που κερδίζει πέναλτι σε πέντε σερί ματς.

Στο δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα χρειάστηκαν, 33 πάσες μέχρι η μπάλα να φτάσει στον Μπρέθγουειτ και εκείνος να γράψει το 2-0 εναντίον της Φερντσβάρος. Μια μαγική ομαδική ενέργεια που έγραψε ιστορία αφού πέρασε στην πρώτη θέση ως το γκολ με τις περισσότερες πάσες στην διοργάνωση. Κυριολεκτικά είχαν συμμετοχή όλοι οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα.

https://www.youtube.com/watch?v=6mXZaOtBrcQ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ