Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι.

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι. Μία δρομέας μόνο με το τρέξιμο της κατάφερε να βοηθήσει σημαντικά τους πρόσφυγες και παράλληλα να μπει το όνομά της στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Ο λόγος για την Κέιτ Τζέιντεν, όπου έτρεξε συνολικά 106 μαραθώνιους σε 106 μέρες. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η Αλίσα Κλαρκ από την Αμερική με 95 συνεχόμενους μαραθώνιους.

Η Κέιτ Τζέιντεν δεν ξεκίνησε από την αρχή με στόχο το ρεκόρ, αλλά αφού είδε ότι απέκτησε ενδιαφέρον η προσπάθεια της στα μέσα ενημέρωσης αποφάσισε να συνεχίσει να τρέχει προκειμένου να συνεισφέρει στους συνανθρώπους της. Η 35χρονη Βρετανίδα ξεκίνησε από τις 31 Δεκεμβρίου του 2021 έως τις 15 Απριλίου και συγκέντρωσε πάνω από 43.000 λίρες με σκοπό τη στήριξη των προσφύγων.

«Όταν ξεκίνησα αυτό το ταξίδι ήταν απλό: να τρέξω την απόσταση από το Χαλέπι στη Συρία μέχρι το Ντόβερ στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια κοινή διαδρομή που ακολουθεί ένας πρόσφυγας», σχολίασε η Κέιτ στο Instagram. «Πιστεύω σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι δε θα πρέπει να κάνουν επιλογή μεταξύ καθαριότητας ή πείνας, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις.

Τους επόμενους 6 μήνες θα διαβάσω περισσότερα, θα ευαισθητοποιήσω γύρω από αυτά τα θέματα και θα συλλέγω χρήματα […] τουλάχιστον μερικοί άνθρωποι μπορεί να μη χρειαστεί να μείνουν χωρίς φαγητό ή ένα ζεστό ντους», ανέφερε η Κέιτ Τζέιντεν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deca Jayden (Kate) (@decajayden)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ