Σύμφωνα με την KPMG, ο Έρλινγκ Χάλαντ έριξε από την πρώτη θέση τον Γάλλο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλαγή είχαμε στην κορυφή της λίστας με τους πιο «ακριβούς» ποδοσφαιριστές στον κόσμο σύμφωνα με την ολλανδική εταιρεία KPMG, έναν οργανισμό ανεξάρτητων εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Πλέον στο Νο.1, αντί του Κιλιάν Εμπαπέ, […]

Σύμφωνα με την KPMG, ο Έρλινγκ Χάλαντ έριξε από την πρώτη θέση τον Γάλλο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αλλαγή είχαμε στην κορυφή της λίστας με τους πιο «ακριβούς» ποδοσφαιριστές στον κόσμο σύμφωνα με την ολλανδική εταιρεία KPMG, έναν οργανισμό ανεξάρτητων εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Πλέον στο Νο.1, αντί του Κιλιάν Εμπαπέ, βρίσκεται ο Έρλινγκ Χάλαντ. Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Ντόρτμουντ είναι -για πρώτη φορά- ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Mε αξία 144 εκατ. ευρώ. Παρουσιάζοντας αύξηση 8% (+11 εκατ. ευρώ) από τον Ιούλιο του 2021.

Από την πλευρά του, ο Εμπαπέ είναι στα 139,5 εκατ. ευρώ (-36 εκατ. ευρώ), καθώς ο Γάλλος διεθνής επιθετικός έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του τρέχοντος συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ