Ο αγώνας με τον Ατρόμητο ήταν ιστορικός για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επέστρεψε πέρσι στον Δικέφαλο. Επτά μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Με προορισμό την Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού

Πλέον, μετά από μια εξαιρετική χρονιά. Όπου έκλεισε πολλά στόματα, έδειξε πως το έχει ακόμη με το τόπι. Και πως μπορεί να προσφέρει στον δικέφαλο όλα όσα του ζητηθούν από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που επέστρεψε στην Τούμπα, ο Ρουμάνος προπονητής δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τον 33χρονο μεσοεπιθετικό και την πίστη του πως μπορεί να επανέλθει στα επίπεδα της τριετίας 2016-19, παρά το ότι οι εμφανίσεις του στις δύο τελευταίες σεζόν, κατά κοινή ομολογία, ήταν… αποκαρδιωτικές.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σουριναμέζος ποδοσφαιριστής ανανέωσε με την ομάδα και συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά στην Τούμπα.

Ο αγώνας με τον Ατρόμητο ήταν ιστορικός για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Ήταν ο αγώνας Νο 221 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ανέβηκε στην 4η θέση της λίστας με τους ξένους που έχουν φορέσει τις περισσότερες την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Άφησε στην 5η τον Λίνο.

Αλλά και ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά, Βιεϊρίνια, ετοιμάζεται για το απόλυτο ρεκόρ. Με τον χθεσινό αγώνα έφτασε τις 283 συμμετοχές και σύντομα θα βρεθεί στην πρώτη θέση ξεπερνώντας  τον πρώτο Νέτο Γκουερίνο που έχει 285.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ