Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει και σκοράρει... και εκτός γηπέδων. Το νέο ρεκόρ που έσπασε είναι μοναδικό. Και αφορά... το Ίνσταγκραμ! (Ναι! Και εκεί έβαλε γκολ!)

O ρέκορντμαν CR7 και οι… “παρακατιανοί” του Ίνστα! Στα 37 του και… κάτι ημερών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποκαλείται πλέον CR7, από τα αρχικά του ονόματός του και το 7 της φανέλας του. Αποκαλείται… Cr7-400m. Κι αν σας φαίνεται ένας περίεργος χημικός τύπος αυτός, γελιέστε. Ο CR7 είναι πλέον ο πρώτος άνθρωπος στον πλανήτη που ξεπέρασε τα 400.000.000 ακολούθους στο Ίνστα.

Προσέξετε: δεν ειναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει αυτό το εξωφρενικό νούμερο followers. Είναι γενικώς ο ρέκορντμαν της πλατφόρμας. Κανείς άλλος, άντρας, γυναίκα, παιδί, ηθοποιός, αθλήτρια, αθλητής, σελέμπριτι, πολιτικός ή οτιδήποτε άλλο δεν πλησιάζει σ’ αυτό τον αριθμό. Οπότε τι να του πούμε; Να τα… δισεκατομμυριάσει; Να το πούμε. Καλό… δισ., αγαπητέ Κριστιάνο!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)


Από όταν ήταν στη Γιούβε περνάει κατά πολύ τον Μέσι

Ο Ρονάλντο ήταν μακράν ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους φόλοουερς στο Ίνστα από όσο ακόμη έπαιζε στη Γιούβε. Τότε, είχε 314.000.000 ήδη. Και η διαφορά του ήταν μεγάλη από τον δεύτερο Μέσι.

Ο Αργεντινός, δεν έχει δα και λίγους, πλέον, έτσι; Έχει πάνω από 305.000.000. Αλλά κάτι μας λέει ότι δε θα τους αυξήσει και πολύ –όχι αν συνεχίζει να παίζει έτσι στην Παρί

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Νεϊμάρ ο… υπερδραστήριος!

Τρίτος στη λίστα, όπως φαντάζεστε είναι ο Νεϊμάρ. Με 169.000.000 ακολούθους, ο Βραζιλιάνος είναι μεγάλη δύναμη στο Ίνστα. Αλλά είναι και πάρα πολύ δραστήριος στο μέσο.

Ο Μέσι έχει ανεβάσει μόλις 830 ποστ, ενώ ο συμπαίκτης του, κάποτε στη Μπάρτσα και τώρα στην Παρί…  5.176!  Σχεδον 2.000 περισσότερα απ΄όσα ο CR7!  Ράβε-ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Ο Εμπαπέ και η… πρωταθλήτρια Παρί!

Από τον Νεϊμάρ και κάτω, ωστόσο, οι διαφορές είναι χαώδεις, με “σκορ” σε ακολούθους στο Ίνστα κάτω από τους μισούς αυτών του Βραζιλιάνου. Στην Νο 4 θέση… χμ, άντε πάλι η Παρί. Ναι. Είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ. Αισίως, ο Γάλλος έφτασε τους 65.900.000 followers, με τον ίδιο να το παίζει δυνατά το… “σπορ”.

Έχει ως τώρα σχεδόν 1.100 ποστ. Να σημειώσουμε εδώ ότι η… τριπλέτα της Παρί (Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαμπέ) περνά -μαζί- το μισό δισ. followers κάτι που κάνει την ομάδα τη “δημοφιλέστερη” στον πλανήτη στην πλατφόρμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Ο Ζλάταν αρχοντικός -και εδώ…

Κι όσο για το Νο5, κυρίες και κύριοι, ο αιεθαλής Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με 52.100.000 ακολούθους είναι αρχοντικός και στο Ίνστα! Και μάλιστα, χωρίς να είναι και πολύ δραστήριος σε σχέση με τους υπόλοιπους της λίστας -με εξαίρεση τον Μέσι.

Ο “Τσακ Νόρις” του παγκόσμιο ποδοσφαιρικού στερεώματος έχει ποστάρει μόλις 842 φορές. Αλλά και μόνο η 842η, που σας δείχνουμε εδώ, θα ήταν αρκετή… Ο άνθρωπος είναι απλά μοναδικός!

Έκτος στη λίστα, αλλά με πολύ μικρή διαφορά, περίπου 200.000 ακόλουθοι, είναι ο Μαρσέλο. Ναι, ντε. Της Ρεάλ. Απρόσμενο λίγο, αλλά έτσι συμβαίνει.

Με 51.800.000 ακολούθους και σχεδόν 2.600 ποστ, ο Βραζιλιάνος κυνηγάει κατά πόδας τον άσο της Μίλαν. Αλλά κι εκείνος έχει μόλις 300.000 περισσότερους από τον 7ο -μάλλον θα περάσει και τους δύο σύντομα…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marcelo Vieira (@marcelotwelve)


Αυτός είναι o Πολ Πογκμπά (51.500.000). Μετα, σε απόσταση, ωστόσο και μέχρι τη 10δα είναι οι Σέρχιο Ράμος (49.500.000), ο Χάμες Ροντρίγκεζ (48.500.000) και ο Γκάρεθ Μπέιλ (45.900.000)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ