Ο Αργεντινός σταρ ήταν αυτός που «καθάρισε» την υπόθεση νίκη επί της Γρανάδα, από το πρώτο ημίχρονο σκοράροντας το δεύτερο και το τρίτο τέρμα της ομάδας του. Αλλά το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ήταν σημαντικό και για ένα ακόμα λόγο. Μετά από καιρό είδαμε μια Μπαρτσελόνα από τα παλιά. Μια Μπαρτσελόνα όπως την θέλει […]

Ο Αργεντινός σταρ ήταν αυτός που «καθάρισε» την υπόθεση νίκη επί της Γρανάδα, από το πρώτο ημίχρονο σκοράροντας το δεύτερο και το τρίτο τέρμα της ομάδας του. Αλλά το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ήταν σημαντικό και για ένα ακόμα λόγο.

Μετά από καιρό είδαμε μια Μπαρτσελόνα από τα παλιά. Μια Μπαρτσελόνα όπως την θέλει ο Μέσι, και ένας Μέσι όπως τον θέλει η Μπαρτσελόνα. Υπήρχε ψυχή, πάθος στον πλανήτη Μπαρτσελόνα μετά από καιρό, και μετά τις νίκες με Ουέσκα και Αθλέτικ Μπιλμπάο σειρά πήρε η Γρανάδα. Τρία συνεχόμενα «τρίποντα» και μάλιστα σε παιχνίδια εκτός έδρας.

Αλλά το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ήταν το 48ο γκολ για τον μάγο της Μπαρτσελόνα και έτσι πέρασε πρώτος στην λίστα με τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα γκολ από εκτελέσεις φάουλ. Ακόμα ένα ρεκόρ που αλλάζει χέρια στην μεγάλη κόντρα των δύο μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών του πλανήτη

4 γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια για τον Λιονέλ Μέσι

Ο Αργεντινός σταρ ήταν αυτός που «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο σκοράροντας το δεύτερο και το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Αφού έκανε το 2-0 κι έφτασε τα 10 γκολ στη La Liga για 15η σερί σεζόν, ο υπέροχος Λίο θύμισε σε όλους την τέχνη του στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Με ένα εκπληκτικό, συρτό χτύπημα στην κλειστή γωνία του Σίλβα, ο Αργεντίνος πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ και σκόραρε ξανά με φάουλ εκτός έδρας έπειτα από τον Απρίλιο του 2019. Παράλληλα, ξεπέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ τον Χεράρδ Μορένο, με το 11ο φετινό του τέρμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ