Δείχνει έτοιμη για την επιστροφή στον θρόνο της. Τα χαμόγελα επιστρέφουν στην Γιουνάιτεντ. Θα τα χάσουν κάποιοι άλλοι; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήμερα κέρδισε πολύ εύκολα και έδειξε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ποιος είναι ο σωστός; Ο δρόμος που οδηγεί στον τίτλο. Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε την Λίντς πήρε το τρίποντο που την έφερε στην […]

Δείχνει έτοιμη για την επιστροφή στον θρόνο της. Τα χαμόγελα επιστρέφουν στην Γιουνάιτεντ. Θα τα χάσουν κάποιοι άλλοι;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήμερα κέρδισε πολύ εύκολα και έδειξε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ποιος είναι ο σωστός; Ο δρόμος που οδηγεί στον τίτλο.
Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε την Λίντς πήρε το τρίποντο που την έφερε στην 3η θέση και στο -5 από την κορυφή, αλλά και με αγώνα λιγότερα. Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ δείχνει να ξεπερνά κάθε κρίση και αφού δεν λυπήθηκε την Λιντς, έχει πλέον 6 νίκες/1 ισοπαλία από εκείνη τη… μακρινή ήττα από την Αρσεναλ. 

Έγραψε ιστορία ο ΜακΤόμινεϊ με δύο δικά του γκολ μέσα στα 3 πρώτα λεπτά του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λιντς, με τον Μπρούνο Φερνάντες να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα λίγο αργότερα.

Σστα 67 δευτερόλεπτα μόλις ο Φερνάντες έδωσε στον ΜακΤόμινεϊ που με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε ο 1-0 και μάλιστα στο 3’ ο Μαρσιάλ έκοψε όμορφα κάθετα στον ΜακΤόμινεϊ που βρέθηκε φάτσα με τον Μελιέ και τον πλάσαρε για το 2-0.

Και μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ της Πρέμιερ Λιγκ o 24 χρονος ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ