Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, «κεντάει» για ακόμη μια σεζόν, αποδεικνύοντας πως είναι ο μεγάλος της ηγέτης! Η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι πήρε το «διπλό» επί της Βιγιαρεάλ, με τον Αργεντινό να μην σκοράρει. Όμως, ο Γκριεζμάν έβγαλε τα «κάστανα από τη φωτιά» για τους «μπλαουγκράνα». Πλέον, η βαθμολογική διαφορά έχει μειωθεί […]

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, «κεντάει» για ακόμη μια σεζόν, αποδεικνύοντας πως είναι ο μεγάλος της ηγέτης!

Η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι πήρε το «διπλό» επί της Βιγιαρεάλ, με τον Αργεντινό να μην σκοράρει. Όμως, ο Γκριεζμάν έβγαλε τα «κάστανα από τη φωτιά» για τους «μπλαουγκράνα».

Πλέον, η βαθμολογική διαφορά έχει μειωθεί στους δύο πόντους από την Ατλέτικο. Με την Ατλέτικο όμως να έχει ένα ματς περισσότερο.

Η ανατροπή αυτή για την Μπαρτσελόνα έγινε διότι οι παίκτες της έδωσε το 100%. Και καταλυτικό ρόλο σε αυτή έχει ο Λιονέλ Μέσι. Μην ξεχνά κανείς πως τον Γενάρη η ομάδα ήταν στο -13 από την κορυφή.

Ο Μέσι πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν, έχοντας συμμετοχή σε 33 γκολ από την αρχή του 2021.

Φυσικά, αυτό φαίνεται και στα νούμερα, τα οποία πραγματικά σοκάρουν! Ο σούπερ σταρ της Μπάρτσα βρίσκεται στην κορυφή σε 31 (!) διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες της La Liga.

Δείτε παρακάτω:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ