Σκορ λες και είχαμε αγώνα FIFA, και ένας Χάαλαντ βγαλμένος από κομπιούτερ. Τρίτο σερί τρίμπαλο από τον Νορβηγό που τους εχει τρελάνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ένα ντέρμπι στο Μάντσεστερ από τα πιο εμβληματικά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο,  μεταξύ Σίτι και Γιουνάιτεντ.Η Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, και το έδειξε και απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ακόμα ψάχνει τα πατήματα της, με τον Τεν Χααγκ να προσπαθεί να την…στρώσει.

Παράσταση για έναν ρόλο και πάλι στο Έτιχαντ, με την Σίτι να είναι από την αρχή του ματς διψασμένη να δείξει πράγματα στο χορτάρι, και την Γιουνάιτεντ να αρκείται σε παθητικό ρόλο.

Σκορ λες και είχαμε αγώνα FIFA, και ένας Χάαλαντ βγαλμένος από κομπιούτερ. Τρίτο σερί τρίμπαλο από τον Νορβηγό που τους εχει τρελάνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Με αυτό το επίτευγμα ο Χάλαντ έγινε ο πρώτος παίκτης της Σίτι που πέτυχε χατ-τρικ σε ντέρμπι του Μάντσεστερ για την Premier League και ο τρίτος στην ιστορία των πολιτών μετά από τον Χόρας Μπαρνς (Οκτώβριος 1921) και Φράνσις Λι (Δεκέμβριος 1970).

Ταυτόχρονα έγινε ο πρώτος που πέτυχε χατ τρικ στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης μετά από 28 ολόκληρα χρόνια. Τελευταία το είχε καταφέρει ο Αντρέι Καντσέλσκις για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ στις 10 Νοεμβρίου 1994.

Τα έσπασε όμως και με τις δηλώσεις του ο Νορβηγός:

“Δεν τα πήγαμε και άσχημα. Βάλαμε έξι γκολ, τι μπορείς να πεις; Είναι ωραία. Πάντα θέλουμε να πηγαίνουμε προς τα εμπρός, πάντα θέλουμε να είμαστε στην επίθεση.

Αυτό είναι που αγαπώ σε αυτή την ομάδα. Είναι κάτι το εκπληκτικό, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ