Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το Παρίσι, φτάνοντας τις 18 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις, δείγμα της δυναμικότητας των Πολιτών. Οι Πολίτες είναι ένα βήμα, ή μάλλον ένα 90λεπτο μακριά από τον μεγάλο τελικό του Champions League. Μένει μονάχα να διαχειριστούν σωστά το σημαντικότατο προβάδισμα που πήραν στο «Παρκ Ντε Πρενς» απέναντι […]

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το Παρίσι, φτάνοντας τις 18 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις, δείγμα της δυναμικότητας των Πολιτών.

Οι Πολίτες είναι ένα βήμα, ή μάλλον ένα 90λεπτο μακριά από τον μεγάλο τελικό του Champions League. Μένει μονάχα να διαχειριστούν σωστά το σημαντικότατο προβάδισμα που πήραν στο «Παρκ Ντε Πρενς» απέναντι στην Παρί, με 2-1.

Τα γκολ σημειώθηκαν από τους Ντε Μπρούιν και Μαχρέζ, δίνοντας το «διπλό» στην ομάδα του Γκουαρδιόλα. Με αυτόν τον τρόπο η Σίτι γράφει ένα τρομερό και εντυπωσιακό στατιστικό. Συγκεκριμένα, φτάνει αισίως τις 18 εκτός έδρας διαδοχικές νίκες! Μιλάμε για όλες τις διοργανώσεις.

Σε αυτήν την επίδοση δεν αντιμετώπιζε… ομαδούλες, αλλά μεγαθήρια όπως η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ντόρτμουντ, η Λίβερπουλ, η Λέστερ, η Έβερτον, η Άρσεναλ, καθώς κι άλλα ματς.

Όμως, τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ