Ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο, έχει πιάσει στατιστικά σε δημιουργικό επίπεδο, ισάξια με εκείνα του Λιονέλ Μέσι. Σίγουρα διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο της καριέρας του. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο. Αυτό αποδεικνύεται εύκολα από το γεγονός πως έχει αγωνιστεί 41 φορές φέτος! Ποτέ άλλοτε εν έχει φτάσει σε […]

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο, έχει πιάσει στατιστικά σε δημιουργικό επίπεδο, ισάξια με εκείνα του Λιονέλ Μέσι.

Σίγουρα διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο της καριέρας του. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο.

Αυτό αποδεικνύεται εύκολα από το γεγονός πως έχει αγωνιστεί 41 φορές φέτος! Ποτέ άλλοτε εν έχει φτάσει σε αυτόν τον αριθμό στο παρελθόν! Όμως, ο Σο έχει κι ένα σοβαρό στατιστικό. Κι αυτό αφορά τις ευκαιρίες για γκολ.

Συγκεκριμένα, το στατιστικό αυτό τον θέλει να έχει δημιουργήσει 66 ευκαιρίες για γκολ. Το ίδιο νούμερο έχει και ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Φυσικά, μιλάμε για έναν στράικερ ολκής και για τον παίκτη των «κόκκινων διαβόλων», ο οποίος είναι ακραίος μπακ!

Ο μοναδικός αμυντικός που έχει μεγαλύτερη δημιουργία στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα είναι ο Φίλιπ Κόστιτς, που παίζει στην Άιντραχτ! Εκείνος έχει 80 ευκαιρίες για γκολ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ