Η Τσέλσι προσπαθεί να ταράξει τα νερά μεταγραφικά με μία σπουδαία κίνηση. Ποια θα είναι αυτή; Προσπαθεί να φέρει στο Λονδίνο το Κιμπεμπέ από την Παρί. Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει στο στόχαστρο της η Τσέλσι, είναι ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ της Παρί Σεν Ζερμέν, του οποίου το μέλλον στην […]

Η Τσέλσι προσπαθεί να ταράξει τα νερά μεταγραφικά με μία σπουδαία κίνηση. Ποια θα είναι αυτή; Προσπαθεί να φέρει στο Λονδίνο το Κιμπεμπέ από την Παρί.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει στο στόχαστρο της η Τσέλσι, είναι ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ της Παρί Σεν Ζερμέν, του οποίου το μέλλον στην Πόλη του Φωτός είναι αβέβαιο μετά και τον ερχομό του Σέρχιο Ράμος.

Μία τέτοια κίνηση θα σηματοδοτεί ακόμα μία «Βόμβα» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι από ομάδα της Αγγλίας. Θυμίζουμε ότι ήδη η Γιουνάιτεντ έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Σάντσο από την Ντόρτμουντ.

Ο Γάλλος στόπερ κοστολογείται από τους Παριζιάνους στα 50+ εκατομμύρια, με το… μπαλάκι να είναι στα χέρια της Τσέλσι. Φυσικά τα χρήματα με τον Αμπράμοβιτς στο τιμόνι δεν παίζουν κάποιον ρόλο…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primera División

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ