Ήλθε, είδε και απήλθε αλλά δεν έχει σημασία. Ο Άλεξ Σονγκ πέτυχε τον σκοπό του στην Μπαρτσελόνα και θυμάται εκείνη την περίοδο που τον έκανε πλούσιο…

Ήλθε, είδε και απήλθε αλλά δεν έχει σημασία. Ο Άλεξ Σονγκ πέτυχε τον σκοπό του στην Μπαρτσελόνα και θυμάται εκείνη την περίοδο που τον έκανε πλούσιο…

Δεν συναντάμε συχνά ποδοσφαιριστές που η αγωνιστική επιτυχία δεν αποτελεί πρώτο μέλημα. Μπορεί πολλοί να το σκέφτονται όμως λίγοι το φανερώνουν…

Τα τρόπαια και η δόξα από τον κόσμο για κάποιους έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Σε πρώτη βρίσκεται φυσικά το χρήμα! Τα εκατομμύρια τους… τρελαίνουν και σκεπάζουν κάθε προσωπική επιτυχία.

Τέτοια παραδείγματα σίγουρα υπάρχουν πολλά, ένα όμως έρχεται τώρα στην επιφάνεια από πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Στην πολύ ώριμη ηλικία των 25, πήγε στους Μπραουγκράνα που διένυαν περίοδο απόλυτης καταξίωσης και ζούσε καθημερινά με τους καλύτερους του κόσμου!

Το όνομά του, Άλεξ Σονγκ που νωρίτερα είχε αγωνιστεί στην Άρσεναλ αλλά η Βαρκελώνη τον έκανε ευτυχισμένο και όχι γιατί είχε δίπλα του τον Μέσι.

Σε μια κατάθεση ειλικρίνειας ο Καμερουνέζος αμυντικός πως ο μόνος λόγος που πήγε στην Μπαρτσελόνα ήταν τα χρήματα! Ήξερε εξαρχής ότι δεν θα αγωνίζεται αλλά μόλις του παρουσίασαν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, υπέγραψε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Και όντως σε τέσσερα χρόνια παρουσίας κατέγραψε μόλις 39 συμμετοχές με τα Μπλαουγκράνα ενώ υπήρξαν και δύο δανεισμοί στην Γουέστ Χαμ!

Δεν τον ένοιαζε που πλέον δεν ήταν στο προσκήνιο καθώς είχε προλάβει να πετύχει τον απώτερο σκοπό του, να βγάλει πολλά χρήματα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primera División

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ