Στη σκιά του σοβαρού συμβάντος, η Μπαρτσελόνα πέρασε με το επιβλητικό 0-4 από την έδρα της Κάντιθ για την 5η αγωνιστική της La Liga.

Στη σκιά του σοβαρού συμβάντος, η Μπαρτσελόνα πέρασε με το επιβλητικό 0-4 από την έδρα της Κάντιθ για την 5η αγωνιστική της La Liga.

Όλα κυλούσαν ομαλά στην αναμέτρηση μέχρι το 80′ που ο χρόνος σταμάτησε. Φίλαθλος των γηπεδούχων κατέρρευσε στις κερκίδες και άπαντες πανικοβλήθηκαν… Ο αγώνας διακόπηκε για λίγα λεπτά και ολοκληρώθηκε με θρίαμβο των Μπλαουγκράνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Μπαρτσελόνα πιστοποίησε την ανοδική της πορεία, μη αντιμετωπίζοντας απολύτως κανένα πρόβλημα για του τρεις βαθμούς.

Όλα τα τέρματα ήρθαν στο δεύτερο μέρος και με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Ντε Γιονγκ, Λεβαντόφσκι, Ανσού Φατί και Ντεμπελέ πέτυχαν από ένα γκολ για την άνετη επικράτηση.

Με αυτή τη νίκη η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 13 βαθμούς μετά από 5 αναμετρήσεις.

ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα, Εσπίνο, Μπαγιέ, Χερνάντες, Ζαλντούα, Σαν Εμετέριο, Φερνάντες (60′ Αλαρκόν), Αλέχο (60′ Μπονγκόντα), Σομπρίνο (72′ Νεγρέδο), Οκάμπο, Πέρεζ (72′ Μπαμπίλ), Ντίας (72′ Αλκαράθ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μπεγερίν, Αραούχο, Πικέ, Μπαλντέ (78′ Μάρκος Αλόνσο), Ντε Γιονγκ, Μπούσκετς, Γκάβι (57′ Πέδρι), Ραφίνια (72′ Φάτι), Ντεπάι (57′ Λεβαντόβσκι), Τόρες (57′ Ντεμπελέ).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primera División

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ