Η Μπαρτσελόνα με ηγέτη τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι νίκησε με ανατροπή 2-1 την αξιόμαχη Αλαβές.

Η Μπαρτσελόνα με ηγέτη τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι νίκησε με ανατροπή 2-1 την αξιόμαχη Αλαβές. Οι Καταλανοί μετά την ήττα από τη Σαχτάρ ήθελαν τη νίκη για να οδηγηθούν ήρεμοι στη διακοπή και να μην αφήσουν την ομάδα-έκπληξη Χιρόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να ξεφύγουν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τσάβι μίλησε για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και την κριτική των ΜΜΕ.

«Δεν αναφέρομαι στους οπαδούς, αλλά στα ΜΜΕ που είναι υπερβολικά. Η κριτική του Τύπου επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές κι αυτός είναι ο λόγους που σήμερα δεν παίξαμε καλά. Πέρυσι ήμασταν πολύ χειρότεροι από φέτος. Προσπαθώ να μεταδώσω ηρεμία στο ρόστερ μας, διότι υπάρχει μία υπερβολική νευρικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επειτα, τόνισε ότι η κριτική δεν βοηθάει και έχει επηρεάσει και τους παίκτες του και τον ίδιο, όπως φάνηκε και από το γεγονός ότι βούρκωσε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Στο ημίχρονο είπα τους παίκτες μου να ηρεμήσουν. Η κριτική από τον Τύπο επηρεάζει ιδιαίτερα τους νεότερους ανθρώπους. Ο Τύπους έλεγε ότι ήμουν ο καρκίνος της Μπάρτσα και τώρα είμαι εδώ ως προπονητής», συνέχισε ο Ισπανός στις δηλώσεις του.

Τέλος, είπε για τους παίκτες του ότι «δεν διασκεδάζουν και δεν μου αρέσει αυτό ως προπονητής, θέλω οι παίκτες μου να διασκεδάσουν στο γήπεδο, δεν είναι το ιδανικό σενάριο, αλλά πρέπει να φέρουμε τον κόσμο πίσω. Η διακοπή είναι καλό για εμάς. Πέρυσι ήμασταν πολύ χειρότεροι από φέτος, πολύ χειρότεροι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ