Σαρώνει με τους Νέους σε Μπενφίκα και Πορτογαλία, αποδεικνύοντας πως αποτελεί το επόμενο αστέρι των «αετών». Το WonderZone σας παρουσιάζει τον Γκονσάλο Ράμος. «Μπορεί να γίνει από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία». Μία φράση που λένε και ξαναλένε μέσα στη Μπενφίκα για το άστρο ενός ακόμα ταλέντου που έβγαλε η ακαδημία τους. Φυσικά, ο λόγος είναι για […]

Σαρώνει με τους Νέους σε Μπενφίκα και Πορτογαλία, αποδεικνύοντας πως αποτελεί το επόμενο αστέρι των «αετών». Το WonderZone σας παρουσιάζει τον Γκονσάλο Ράμος.

«Μπορεί να γίνει από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία». Μία φράση που λένε και ξαναλένε μέσα στη Μπενφίκα για το άστρο ενός ακόμα ταλέντου που έβγαλε η ακαδημία τους. Φυσικά, ο λόγος είναι για τον Γκονσάλο Ράμος. Το νέο εκπληκτικό project των «αετών» που μέσω των Νέων, δείχνει την τεράστια αξία του.

Ο 20χρονος επιθετικός σκόραρε τέσσερις φορές με την Κ21 της Πορτογαλίας κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Λιχτενστάιν και απέδειξε ξανά πως όλο το μέλλον είναι μπροστά του. Σάρωσε με τις ακαδημίες, είναι μία ζωή στην Μπενφίκα και ήδη, έχει δείξει πως σε λίγο καιρό, θα είναι ο βασικός φορ των «αετών».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ