Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «αετούς».

O Οδυσσέας Βλαχοδήμος και η Μπενφίκα έδωσαν τα χέρια για νέο συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσαν μία ημέρα μετά την πανηγυρική πρόκρισή τους στα προημιτελικά του UEFA Champions League.

Οι Πορτογάλοι και ο Έλληνας τερματοφύλακας θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους, η οποία ξεκίνησε το 2018, έως τις 30 Ιουνίου του 2027.

Είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό για την επέκταση της συνεργασία τους, αλλά η ανακοίνωση ήρθε την Τετάρτη (08/03).

Όπως ανέφερε ο 28άχρονος διεθνής, μετά την ανανέωσή του με τους «αετούς»: «Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο.

Αισθάνομαι πραγματικά καλά, επειδή η οικογένειά μου κι εγώ απολαμβάνουμε τη ζωή εδώ. Για αυτό είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και θα παραμείνω στην Μπενφίκα.

Μέχρι στιγμής κάνουμε καλή δουλειά στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Νομίζω ότι είμαι υπερήφανος για την ομάδα, αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Πρέπει να συνεχίσουμε και την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Μαρίτιμο, όπου θα βάλουμε τα δυνατά μας για τους τρεις βαθμούς».

Σε ερώτηση, αναφορικά με το τι τον έχει εντυπωσιάσει στη Λισαβόνα, απάντησε: «Τα πάντα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η οικογένειά μου κι εγώ αισθανόμαστε πολύ καλά στην Πορτογαλία.

Αγαπάμε την Πορτογαλία, αγαπάμε την Μπενφίκα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ