Ο Ρις Τζέιμς, - αλλά και η αδερφή του αγωνίζεται στην γυναικεία ομάδα του αγγλικού συλλόγου - υπέγραψε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε».

O Ρις Τζέιμς έχει μεγαλώσει μέσα στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι. Ο 22χρονος Άγγλος αμυντικός έχει αποδείξει πως αξίζει τα καλύτερα.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα του Λονδίνου του πρόσφερε ένα «χρυσό» συμβόλαιο με όρους που δεν έχει δει ξανά κανείς ποδοσφαιριστής που να αγωνίζεται στην άμυνα.

Ο Ρις Τζέιμς, – αλλά και η αδερφή του αγωνίζεται στην γυναικεία ομάδα του αγγλικού συλλόγου – υπέγραψε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε».

Από το 2019 είναι παίχτης της πρώτης ομάδας έχοντας 128 συμμετοχές, 10 γκολ και 20 ασίστ, ενώ την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί βασικός σε όλους τους αγώνες των «μπλε».

«Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο deal. Μεγάλωσα υποστηρίζοντας την Τσέλσι και είναι η ομάδα στην οποία θέλω να βρίσκομαι. Ευχαριστώ τους φιλάθλους και ανυπομονώ για το μέλλον, που προμηνύεται λαμπρό για μας», τόνισε ο χαρούμενος ποδοσφαιριστής των “Μπλε”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ