Ο Κέπα Αριζαμπαλάγκα πρόκειται να φύγει τον Ιανουάριο, αφού είδε και αποείδε ότι ο Μεντί είναι ΒΑΣΙΚΟΣ και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ κάτω από τα δοκάρια της Τσέλσι και οι μπλε μετά την εποχή του Πέτρ Τσεχ ξαναβρήκαν την ηρεμία τους στην θέση του κίπερ. Η λύση του δανεισμού σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ είναι κάτι που αποδέχεται […]

Ο Κέπα Αριζαμπαλάγκα πρόκειται να φύγει τον Ιανουάριο, αφού είδε και αποείδε ότι ο Μεντί είναι ΒΑΣΙΚΟΣ και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ κάτω από τα δοκάρια της Τσέλσι και οι μπλε μετά την εποχή του Πέτρ Τσεχ ξαναβρήκαν την ηρεμία τους στην θέση του κίπερ.

Η λύση του δανεισμού σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ είναι κάτι που αποδέχεται τώρα ο Κέπα αλλά το ζητούμενο είναι να υπάρξει και πρόταση. Μάλιστα είναι διατεθειμένος να ρίξει κατά πολύ τις απολαβές του για να βρει πιο εύκολα ομάδα και να φύγει το συντομότερο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχέσεις του με τον Φράνκ Λάμπαρντ είναι σε οριακό σημείο και δεν υπάρχει μέλλον όσο υπάρχει ο Φράνκ στον πάγκο, αλλά και όσο ο Μεντί βγάζει ματιά με τις εμφανίσεις του.

Οι “Μπλε έφεραν τον Μεντί στην θέση του βασικού στην ενδεκάδα της ομάδας του Λάμπαρντ. Το κλίμα μετά την κακή εμφάνιση του Κέπα με την Λίβερπουλ δεν ήταν καλό για τον ποδοσφαιριστής της Τσέλσι και κρίνεται ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να αλλάξει περιβάλλον και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Αλλά ο κίπερ της Λίβερπουλ το είχε αρνηθεί λέγοντας ότι του αξίζει μια ακόμα ευκαιρία. Αλλά με τον Μεντί να είναι λίρα εκατό πως να πάρει ευκαιρία ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Ο  Κέπα έχει απογοητεύσει με την αγωνιστική του εικόνα στο Στάμφορντ Μπριτζ, αν αναλογιστούμε τα 80.000.000 ευρώ – ποσό ρεκόρ για τερματοφύλακα – που έδωσαν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για να τον κάνουν δικό τους.

Δείτε το τελευταίο κατόρθωμα του Κέπα Αριζαμπαλάγκα κάτω από τα δοκάρια της Τσέλσι. Μετά πώς ο Φρανκ Λάμπαρντ να σε κρατήσει;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ