Ο Ιβάν Πέρισιτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά από τραυματισμό του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο

Τότεναμ, ρήξη χιαστού ο Πέρισιτς και χάνει όλη τη σεζον! – ΣΟΚ στην Τότεναμ. Ο Ιβάν Πέρισιτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά από τραυματισμό του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο. Επομένως, αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Όπως ανακοίνωσε σήμερα (20/9) η ομάδα της Premier League. Έχει πραγματοποιήσει έξι εμφανίσεις για τους Λονδρέζους σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή τη σεζόν. Καταγράφοντας δύο ασίστ.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ιβάν Πέρισιτς έχει υποστεί έναν περίπλοκο τραυματισμό του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο», ανέφερε η Τότεναμ σε ανακοίνωσή της.

«Ο έμπειρος Κροάτης διεθνής υπέστη τον τραυματισμό σε προπόνηση χωρίς επαφή, και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο Ιβάν θα ξεκινήσει στη συνέχεια την αποκατάστασή του με το ιατρικό μας επιτελείο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν».

 Η Τότεναμ είναι 2η στη βαθμολογία της Premier League με 13 βαθμούς σε πέντε αγώνες. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει  την Άρσεναλ την Κυριακή (24/9).


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ