Ο Πεπ ψάχνεται να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή μετά το κακό ξεκίνημα, αλλά στο δύσκολο και πιεστικό πρόγραμμα των εορτών θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο βασικών ποδοσφαιριστών του, αφού τα νέα από τις εξετάσεις για τον covid-19 δεν ήταν καλά. Μετά τα τελευταία τεστ στην Σίτι βρέθηκαν συνολικά 4 άτομα θετικοί. Μιλάμε για […]

Ο Πεπ ψάχνεται να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή μετά το κακό ξεκίνημα, αλλά στο δύσκολο και πιεστικό πρόγραμμα των εορτών θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο βασικών ποδοσφαιριστών του, αφού τα νέα από τις εξετάσεις για τον covid-19 δεν ήταν καλά.

Μετά τα τελευταία τεστ στην Σίτι βρέθηκαν συνολικά 4 άτομα θετικοί. Μιλάμε για τους 2 ποδοσφαιριστές  Κάιλ Γουόκερ και Γκαμπριέλ Ζεσούς, οι οποίοι τέθηκαν σε καραντίνα και θα απουσιάσουν από τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας κόντρα σε Νιουκάστλ και Έβερτον.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αν τα πράγματα κυλήσουν ομαλά και τα επόμενα αποτελέσματα των εξετάσεων τους βγουν αρνητικά, τότε θα επιστρέψουν στις 3 Ιανουαρίου στο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Οι άλλες δύο περιπτώσεις σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας ήταν δύο μέλη.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον μεγάλο ανταγωνισμό της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και έστειλε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του να φορτσάρουν το επόμενο δίμηνο που δεν θα υπάρχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Και οι ποδοσφαιριστές του ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Κάτι δεν πάει καλά στον Πεπ, που μπορεί να έστειλε μήνυμα αφύπνισης στους παίχτες του, αλλά το ζητούμενο αν έχει καταλάβει τι γίνεται ο ίδιος. Η εικονα του θυμίζει προπονητή που εχει χάσει τον έλεγχο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ