Στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ συμβαίνουν πολλά, θαυμαστά έργα σχεδόν κάθε αγωνιστική. Στην 9η αγωνιστική είχαμε το γρήγορο γκολ που μπήκε σε 40 δευτερόλεπτα και μάλιστα κατά λάθος στο Κρέιβεν Κότατζ. Στην αναμέτρηση της Φούλαμ με την Έβερτον που για την ιστορία κέρδισε η ομάδα του Αντσελότι με 3-2 με τρία […]

Στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ συμβαίνουν πολλά, θαυμαστά έργα σχεδόν κάθε αγωνιστική. Στην 9η αγωνιστική είχαμε το γρήγορο γκολ που μπήκε σε 40 δευτερόλεπτα και μάλιστα κατά λάθος στο Κρέιβεν Κότατζ.

Στην αναμέτρηση της Φούλαμ με την Έβερτον που για την ιστορία κέρδισε η ομάδα του Αντσελότι με 3-2 με τρία γκολ από το πρώτο μέρος και δυο τέρματα του Κάλβερτ – Λιούιν που έφτασε στα 10 για το φετινό πρωτάθλημα. Έτσι επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 αγώνες χωρίς τρίποντο και πλησίασε τις πρώτες θέσεις. 

Το αξιοσημείωτο του αγώνα είναι ότι είχαμε ρεκόρ στο πιο γρήγορο γκολ της Πρέμιερ με τον Κάλβερτ Λιούιν που βρήκε δίχτυα στα 40 δευτερόλεπτα του αγώνα.  Αλλά το τρελό είναι πως ήρθε… κατά λάθος. Ρεκόρ από σπόντα λοιπόν!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον πάνω στην κίνηση βρέθηκε η μπάλα στα πόδια του, όχι από κάποια ασιστ ή κάποιο συνδυασμό, απλά γιατί έτυχε να βρει στο πόδι του να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα.

https://www.youtube.com/watch?v=QhEpy0PwmO4


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ