Τελικά η ιδέα του Τοντ Μποέλι δεν ήταν τόσο άσχημη! Τουλάχιστον αυτό διαρρέεται στα κλιμάκια της PremierLeague. Ένας ευρωπαϊκό All Star μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Τελικά η ιδέα του Τοντ Μποέλι δεν ήταν τόσο άσχημη! Τουλάχιστον αυτό διαρρέεται στα κλιμάκια της PremierLeague. Ένα ευρωπαϊκό All Star μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Όταν ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι έριξε την ιδέα άπαντες τάχθηκαν εναντίον του. Σίγουρα υπάρχουν ακόμα φωνές που διαφωνούν αλλά το σενάριο για μια… Αμερικανιά στην Ευρώπη κερδίζει συνεχώς πόντους.

Με μια μικρή παραλλαγή βέβαια σε σχέση με την αρχική σκέψη του Μποέλι αλλά με αρκετές πιθανότητες να συμβεί. Βρετανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ουσιαστικές συζητήσεις στην πρόταση του Αμερικανού ιδιοκτήτη των Μπλε.

Όλοι θέλουν να εμπορευματοποιήσουν ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο και να το βγάλουν εκτός συνόρων. Γι’αυτό η ιδέα να διεξαχθεί All Star των ομάδων της PremierLeague έχει βάση αλλά αν συμβεί θα είναι λίγο διαφορετικό.

Όπως προείπαμε η περαιτέρω διαφήμιση είναι προτεραιότητα και για την Αγγλία. Έτσι οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος σκέφτονται ένα παιχνίδι All Star ανάμεσα στους κορυφαίους 11 της PremierLeague και μια μικτή ομάδα από τα υπόλοιπα προηγμένα πρωταθλήματα.

Για την ώρα κανείς δεν έχει πάρει την έγκριση των ομάδων όμως αν αποφασιστεί δύσκολα δεν θα υλοποιηθεί!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ