Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Άστον Βίλα ο Στίβεν Τζέραρντ είναι έτοιμος να επιστρέψει σε πάγκο της Premier League.

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Άστον Βίλα ο Στίβεν Τζέραρντ είναι έτοιμος να επιστρέψει σε πάγκο της Premier League.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ έχει φτιάξει καλό όνομα στην προπονητική και πολλές ομάδες τον έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους. Μία από αυτές είναι και η Σαουθάμπτον που ψάχνει τεχνικό μετά την απόλυση του Τζόουνς.

Ο Τζόουνς δεν κατάφερε να «ξεκολλήσει» τους «Άγιους» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, μετρώντας μόλις μια νίκη στη τρίμηνη παρουσία του στην Premier League και έγινε ο δεύτερος προπονητής της Σαουθάμπτον που απολύεται τη φετινή σεζόν, μετά τον Ραλφ Χάσενχουτλ.

Έτσι, η αγγλική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ στη λίστα βρίσκεται o Στίβεν Τζέραρντ. Ο θρύλος της Λίβερπουλ παραμένει χωρίς ομάδα μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Άστον Βίλα και η διοίκηση της Σαουθάμπτον θεωρεί ότι έχει αποκτήσει την εμπειρία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, μετά την μονοετή παρουσία του στους «χωριάτες».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ