Το μεγάλο ντέρμπι στην Αγγλία πλησιάζει και η Λίβερπουλ θα τεστάρει τις αντοχές της! Πώς προετοιμάζεται ο Γιούργκεν Κλοπ;

Το μεγάλο ντέρμπι στην Αγγλία πλησιάζει και η Λίβερπουλ θα τεστάρει τις αντοχές της! Πώς προετοιμάζεται ο Γιούργκεν Κλοπ;

Το Λίβερπουλ-Σίτι εξελίσσεται σε απόλυτο rivaldy τα τελευταία χρόνια στο Νησί. Μόνο που φέτος οι δύο ομάδες ακολουθούν βίους αντίθετους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα παραμένει σταθερά στην κορυφή ενώ οι Reds παλεύουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας με τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ότι και αν έχει προηγηθεί ωστόσο αυτή η κόντρα γίνεται με εκμηδενισμένες τις οποιεσδήποτε διαφορές! Μια νίκη για την Σίτι θα είναι η καλύτερη πιστοποίηση ότι βρίσκεται στην… pole position για τον τίτλο ενώ για την Λίβερπουλ η απαρχή της αντεπίθεσης.

Τι δηλώνει όμως ο Γιούργκεν Κλοπ; Φοβάται την Σίτι; “Είναι η στιγμή τους και σίγουρα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτήν την στιγμή. Φυσικά εμείς θα δώσουμε την μάχη μας και θα το παλέψουμε όπως και αν είναι τα πράγματα. Έχουμε το Άνφιλντ, το καλύτερο γήπεδο και θα παίξει ρόλο σε αυτό το ματς” και έκλεισε λέγοντας:

“Μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από τους επιθετικούς μου μετά το τελευταίο ματς και ελπίζω να συνεχίσουν σε αυτόν τον ρυθμό. Η δουλειά τους είναι να σκοράρουν και το έκαναν εξαιρετικά στην Σκωτία”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ