Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του -σύμφωνα με δημοσίευμα των Times– πως ενδιαφέρεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο φινάλε της σεζόν. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποχαιρέτησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κλείσει έτσι ένας κύκλος τριών ετών παρουσίας του στο τιμόνι. Και ο ιστορικός αγγλικός […]

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του -σύμφωνα με δημοσίευμα των Times– πως ενδιαφέρεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο φινάλε της σεζόν.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποχαιρέτησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κλείσει έτσι ένας κύκλος τριών ετών παρουσίας του στο τιμόνι. Και ο ιστορικός αγγλικός σύλλογος αναζητεί την επόμενη ημέρα για τον πάγκο, με αρκετά ονόματα υποψηφίων να έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο.

Ένα εξ αυτών είναι και του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τον Αργεντινό να βρίσκεται μεν στο τιμόνι της Παρί Σεν Ζερμέν . Από τον Ιανουάριο του 2021 και να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Παριζιάνους ως το καλοκαίρι του 2023. Αλλά τα τελευταία ρεπορτάζ να τον παρουσιάζουν “ζεστό” στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Αγγλία. Μετά από το διαζύγιό του με την Τότεναμ.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ των “Times” αναφέρει πως ο Ποτσετίνο εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ . Στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ