Όπου να ‘ναι, πάει για βασικός ο Τσιμίκας στους Reds! Κι αυτό, για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι, βέβαια, αγωνιστικός. Σε κάθε ευκαιρία που του έχει δώσει ως τώρα ο Γιούργκεν Κλοπ, έχει παρουσιαστεί σοβαρός, πολύ φιλότιμος και πολύ αποτελεσματικός. Και ο δεύτερος είναι ότι αν δεν ξεκουραστεί κάποια στιγμή ο Ρόμπερτσον, τα πράγματα ίσως […]

Όπου να ‘ναι, πάει για βασικός ο Τσιμίκας στους Reds! Κι αυτό, για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι, βέβαια, αγωνιστικός. Σε κάθε ευκαιρία που του έχει δώσει ως τώρα ο Γιούργκεν Κλοπ, έχει παρουσιαστεί σοβαρός, πολύ φιλότιμος και πολύ αποτελεσματικός. Και ο δεύτερος είναι ότι αν δεν ξεκουραστεί κάποια στιγμή ο Ρόμπερτσον, τα πράγματα ίσως εξελιχθούν άσχημα. Και για τον ίδιο και την ομάδα του.

Ο Σκοτσέζος έπαιξε 50 ματς πέρυσι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και ήδη, μέχρι στιγμής, έχει 12 συμμετοχές. Με δεδομένο ότι είναι και ο κατεξοχήν παίχτης-τρεχαντήρι στο γήπεδο, η σωματική κόπωση είναι αναπόφευκτη. Και μαζί μ’ αυτήν έρχονται όχι μόνο τα λάθη, αλλά και οι αυξημένες πιθανότητες τραυματισμού.

Κάτι τέτοιο δε θέλουν ούτε να το σκέφτονται στη Λίβερπουλ και γι’ αυτό, ο Τσιμίκας μοιάζει να είναι… προ των πυλών της αρχικής ενδεκάδας.

Όλοι διαπιστώνουν ότι ο Ρόμπερτσον έχει κουραστεί

Ο πρώην διεθνής φορ της Άστον Βίλλα, Γκάμπριελ Αγκμπονλάχορ, που πλέον είναι σχολιαστής των ποδοσφαιρικών δρώμενων στην Αγγλία, το έθεσε όσο πιο απλά γίνεται. Έγραψε σε ανάρτησή του στο FB:

“Αν βλέπετε κάποιον που περνάει δύσκολα, όπως ο Ρόμπερτσον, τότε ίσως μπορείτε να βάλετε μέσα τον Τσιμίκα”.΄Καθαρά και ξάστερα.

Με δεδομένο ότι δεν είναι απλώς ο Αγκμπονλάχορ που βλέπει ότι ο Ρόμπερτσον θα “καεί” όπως πηγαίνει το πράγμα, καθόλου δεν αποκλείεται η προτροπή του να εισακουστεί από τον Κλοπ. Άλλωστε, ο Γερμανός έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Τσιμίκα. Και… δεν είναι από τους προπονητές που συνηθίζει τις δημόσιες αβροφροσύνες, έτσι για να ανεβάζει ηθικό. Ό,τι λέει, το εννοεί και το πιστεύει.

Και, έτσι, ο Τσιμίκας, που, ολοφάνερα έχει αφήσει πλέον πίσω του για τα καλά τη δύσκολη πρώτη του χρονιά στο Άνφιλντ, μπορεί να πάρει ακόμη περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του στο άμεσο μέλλον. Μακάρι. Και για τον ίδιο και για την Εθνική ομάδα, που χρειάζεται παίκτες με παραστάσεις από τέτοιας ποιότητας διοργανώσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ