Οδεύει προς Σίτι ο Γκβάρντιολ!

Οδεύει προς Σίτι ο Γκβάρντιολ!  – Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν ο Γιόσκο Γκβάρντιολ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο 21χρονος στόπερ «εκτόξευσε» τις μετοχές του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, εκεί όπου ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία της Κροατίας μέχρι την τρίτη θέση του Μουντιάλ στο Κατάρ!

Σε ηλικία μόλις 21 ετών, ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός, έχει εντυπωσιάσει και οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες κινούνται για την απόκτησή του από τη Λειψία.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Μάντσεστερ Σίτι έχει έρθει σε συμφωνία για τα δικαιώματά του, καθώς προσφέρει 95 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, προτείνοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές στα πέντε εκατ. ευρώ, ποσό που θα αποτελέσει ρεκόρ για την απόκτηση αμυντικού στην Αγγλία.

Το προηγούμενο ήταν τα 86 εκατ. που δαπάνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ από τη Λέστερ το καλοκαίρι του 2019.

Η διοίκηση της Λειψίας πλήρωσε 19 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει πριν από 1,5 χρόνο από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ήδη, ο μάνατζέρ του είναι στις τελικές επαφές με την ομάδα του Μάντσεστερ.

Ο διεθνής αμυντικός έχει ρήτρα εξαγοράς 100 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του και ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον θέλει για παρτενέρ του Ρούμπεν Ντίας στην άμυνα των «πολιτών», καθώς αναμένεται ν’ αποχωρήσει ο Εϊμερίκ Λαπόρτ από την πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης.

Ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Μαξ Έμπερλ, επιβεβαίωσε την επικείμενη μεταγραφή:

«Ο Γκβάρντιολ και ο ατζέντης του μάς γνωστοποίησαν την επιθυμία τους να τελειώσει η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία. Πρόκειται για κίνηση κοντά στα 100 εκατ. ευρώ. Ο Γιόσκο θα καταλήξει στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και θα γίνει ο πιο ακριβός αμυντικός της ιστορίας», ανέφερε ο Γερμανός παράγοντας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ