Θα πληρώσει ο Στίβεν Τζέραρντ το άσχημο ξεκίνημα της Άστον Βίλα; Ο ίδιος πάντως ανησυχεί, νιώθοντας για πρώτη του φορά αυτόν τον κίνδυνο.

Θα πληρώσει ο Στίβεν Τζέραρντ το άσχημο ξεκίνημα της Άστον Βίλα; Ο ίδιος πάντως ανησυχεί, νιώθοντας για πρώτη του φορά αυτόν τον κίνδυνο.

Πετυχημένος ως ποδοσφαιριστής, ικανός στα πρώτα του βήματα και ως προπονητής. Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν έχει ζήσει ποτέ με την ανασφάλεια ενδεχόμενης απόρριψης (απόλυσης σε αυτή την περίπτωση) και αυτό το ενδεχόμενο τον βασανίζει…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aston Villa FC (@avfcofficial)

Η αλήθεια είναι πως ο θρύλος της Λίβερπουλ με το καλημέρα μας έδειξε και τις προπονητικές του αρετές. Τρία χρόνια στην Ρέιντζερς βοήθησε στα μέγιστα για να επιστρέψουν οι Σκωτσέζοι στην κορυφή και να αγωνιστούν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στην πορεία ανέλαβε το φορτίο της Άστον Βίλα. Ενδεχομένως λιγότερες απαιτήσεις αλλά η Premier League είναι δύσκολο πρωτάθλημα και για τους προπονητές. Η περσινή πρώτη του σεζόν δεν ήταν άσχημη (σώθηκε άνετα η ομάδα), η φετινή όμως ξεκίνησε με πολλά προβλήματα.

Οι “Χωριάτες” μετρούν μόλις 3 βαθμούς μετά από πέντε ματς και αυτή η συνθήκη μεταφέρει άγχος στον Τζέραρντ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steven Gerrard (@stevengerrard)

Για μια αγωνιστική κατηφόρα, όλοι στοχοποιούν τον προπονητή και αν αυτή συνεχιστεί, κάτι πρέπει να αλλάξει. Όλα αυτά τα γνωρίζει καλά ο Στίβεν Τζέραρντ και δεν φοβάται να το πει ανοικτά! “Φυσικά και ανησυχώ, αν έλεγα το αντίθετο θα ήμουν από άλλο πλανήτη…” σημείωσε λίγα λεπτά μετά την ήττα από την Άρσεναλ.

Ειλικρινής ο Τζέραρντ και παράλληλα συνειδητοποιημένος για το τι μπορεί να ακολουθήσει. Ότι και αν συμβεί πάντως (στο πρόγραμμα είναι και η απόλυση), δεν θα πάψει να αποτελεί έναν καλό προπονητή με προοπτικές για ένα σπουδαιότερο μέλλον!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ