Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ θέλει να ριζώσει στο ποδόσφαιρο, όπως δείχνει, αφού εκτός από την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής με την Λίβερπουλ, θέλει να μπει ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο της στρογγυλής θεάς, αλλά αυτήν την φορά ως ιδιοκτήτης ομάδας. Έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για να αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλλίας. Ο Σάντιο Μανε μπορεί […]

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ θέλει να ριζώσει στο ποδόσφαιρο, όπως δείχνει, αφού εκτός από την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής με την Λίβερπουλ, θέλει να μπει ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο της στρογγυλής θεάς, αλλά αυτήν την φορά ως ιδιοκτήτης ομάδας. Έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για να αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλλίας.

Ο Σάντιο Μανε μπορεί να είναι ο πιο ταπεινός παίκτης στον κόσμο. Ο σούπερ σταρ του Λίβερπουλ διατηρούσε πάντα τα πόδια του στο έδαφος από το ντεμπούτο του στο ποδόσφαιρο. Και αυτό γιατί δεν ξεχνά ποτέ από πού προέρχεται και τι έχει βιώσει. 

«Αναρωτιέμαι, γιατί να θέλω 10 Ferrari, 20 ρολόγια με διαμάντια και πολλά ταξίδια με ιδιωτικά αεροπλάνα; Τι θα ωφελήσουν εμένα και τον κόσμο; Εγώ ήμουν πεινασμένος, δούλεψα σκληρά, επέζησα από τους πολέμους, έπαιζα ξυπόλυτος ποδόσφαιρο, δεν είχα παιδικά παιχνίδια και πολλά άλλα πράγματα. Ωστόσο σήμερα μ’ αυτά που κερδίζω χάρη στο ποδόσφαιρο, μπορώ να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου. Έχω χτίσει σχολεία, ένα αθλητικό στάδιο, παρέχουμε ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα σε ανθρώπους φτωχούς στη Σενεγάλη συμβάλλοντας όπως μπορούμε στην οικονομική τους ενίσχυση. Δεν χρειάζεται να καυχιέμαι ότι έχω πολυτελή αυτοκίνητα, πολυτελή σπίτια, ταξίδια με αεροπλάνα, χρειάζομαι λιγότερα από αυτά που μου έδωσε η ζωή».

Επένδυση αλλά…εντός ποδοσφαίρου σκέφτεται να κάνει ο σταρ της Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ, που θέλει να γίνει πρόεδρος σε ομάδα!

Ο Σενεγαλέζος διεθνής επιθετικός των κόκκινων, όπως ανέφερε η γαλλική εφημερίδα «Nouvelle Republique», βρίσκεται σε συνομιλίες, για να αγοράσει μία γαλλική ομάδα τέταρτης κατηγορίας, την Μπουτζ Φουτ.

Μάλιστα, ήδη έχει γίνει μια πρώτη συνάντηση μεταξύ του προέδρου του μικρού γαλλικού συλλόγου, Σ. Σίλα, και του συνεργάτη του Μανέ, Παπέ Ντιέγκ.

Η επιβεβαίωση, όπως έγινε γνωστό, προήλθε επίσης από τον δήμαρχο της πόλης, Γιάν Γκάλουτ, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι επαφές είναι σοβαρές».

Ο Σάντιο Μανέ μπορεί να είναι ο πιο ταπεινός παίκτης στον κόσμο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ