Στο μάτι φαίνεται πως έχει βάλει τον Αρμάντο Μπρόχα η Μίλαν

Στο μάτι φαίνεται πως έχει βάλει τον Αρμάντο Μπρόχα η Μίλαν. Ένας παίκτης με μπόλικο ταλέντο και ικανότητες. Που όμως η Τσέλσι φυλλάει σαν κόρη οφθαλμού.

Μια από τις “κληρονομιές” του Ρομάν Αμπράμοβιτς στους “Μπλε” είναι και το εξαιρετικό τμήμα των Ακαδημιών της. Πριν από το Ρώσο, η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου είχε μείνει αρκετά πίσω σ’ αυτόν τον τομέα. Όμως, την τελευταία δεκαετία, το Κόμπαμ και μαζεύει ταλέντα και, το κυριότερο, τα αξιοποιεί.

Ο Αρμάντο Μπρόχα είναι ένα από αυτά τα ταλέντα που μετά τις Ακαδημίες της Μπέρναμ και της Τότεναμ, προτίμησε από τα 8 του χρόνια να ενταχθεί στα τμήματα υποδομών της Τσέλσι. Από τότε ως σήμερα, ο Αλβανός σέντερ φορ έχει πάρει μπόλικους πόντους μπόι -είναι πια 1μ91. Έχει πάρει και μυική μάζα. Είναι ένα μικρό “θεριό”. Και διεθνής έχει γίνει, με την Αλβανία, από το Σεπτέμβριο του 2020 (14 συμμετοχές, 4 γκολ).

Οι πρωταθλητές Ιταλίας, της Μίλαν, εξετάζουν παίκτες από όλη την Ευρώπη και ψάχνουν τον εκλεκτό για την επίθεση. Έναν παίκτη που να έχει την ικανότητα και πολύ δρόμο μπροστά του. Να δουλέψει πάνω του για χρόνια και να τον βάλει στο πλάι του εξίσου υπερταλαντούχου Ράφαελ Λεάο.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ