Χαμός με τον Βραζιλιάνο, αλλά τελικά οι Βραζιλιάνοι φαίνεται ότι έχουν δίκιο. Κανένα παράπονο γιατί πολύ έγκαιρα είχατε ενημερωθεί για την αλλαγή πορείας που πήρε η μεταγραφή.

Μυστήριο χαρακτηρίζει την υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα, που βρίσκεται από το 2018 στην Παλμέιρας, αλλά ετοιμάζεται να μετακομίσει Ευρώπη.

Το ερώτημα είναι εάν θα περάσει τον Ατλαντικό για να παίξει στη Super League ή την Premier League.

Χαμός με τον Βραζιλιάνο, αλλά τελικά οι Βραζιλιάνοι φαίνεται ότι έχουν δίκιο. Κανένα παράπονο γιατί πολύ έγκαιρα είχατε ενημερωθεί για την αλλαγή πορείας που πήρε η μεταγραφή.

Τον 28άχρονο μεσοεπιθετικό τον θέλει ο Ολυμπιακός. Η μεταγραφή του τελικά έγινε για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο ποδοσφαιριστής ήρθε Ελλάδα, συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και υπέγραψε συμβόλαιο αλλά για λογαριασμό της Αγγλικής ομάδας. Μέσα στο συμβόλαιο αναφέρετε ότι αν ο Ολυμπιακός παίζει ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα δοθεί δανεικός στην ομάδα του Πειραιά για έξι μήνες.

Ο Τιμ Βίκερι, δημοσιογράφος του BBC στη Λατινική Αμερική δήλωσε:

«Όπως το καταλαβαίνω, η συμφωνία είναι με τη Φόρεστ για τον Δεκέμβριο, αλλά αν ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στο Champions League, θα πάει εκεί για έξι μήνες».

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα Globo Esporte σε δημοσίευμα της ανέφερε

“ο Σκάρπα υπέγραψε υπέγραψε προσύμφωνο με την αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ και θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα από το 2023”.  “ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει τη συμφωνία του με την αγγλική ομάδα, σε μια συνάντηση που συνοδεύεται από τους γυμναστές του, τον Felipe D’Emilio, γιο του πρώην παίκτη Mario Sergio, και τον Felipe Tancredi, συνεργάτες στο FFP Agency.

Αν και έγινε κουβέντα για ανανέωση, ο Σκάρπα έχει όνειρο να παίξει στην Ευρώπη. Η Παλμέιρας, μάλιστα, του έδωσε υψηλότερο μισθό από αυτόν που προσφέρει η Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ο παίκτης θέλει να εκπληρώσει την επιθυμία του και να έχει μια εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο”.

 “υπάρχει η εξής συμφωνία: αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει στο Champions League, ο Σκάρπα να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Ελλάδα για έξι μήνες παίζοντας στη διοργάνωση”.

Δεκέμβριο και δια μέσου Αγγλίας πάει η δουλειά τελικά;

Αυτό που διαρρέεται από την Πλατεία Αλεξάνδρας είναι πως ο ποδοσφαιριστής έρχεται για τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν ο Γκουστάβο Σκάρπα έχει υπογράψει στους Πρωταθλητές Ελλάδας ή την αγγλική ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ