Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό που συμβαίνει στην φετινή Άρσεναλ. Πέντε αγώνες μακριά από τις νίκες με απολογισμό μόλις ένα βαθμό. Ούτε και με το ΘΗΡΙΟ την Μπέρνλι δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Ακόμα μια αποβολή, και τι μπορεί να περιμένεις για την συνέχεια. Με ένα προπονητή που δείχνει ότι δεν μπορεί, και […]

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό που συμβαίνει στην φετινή Άρσεναλ. Πέντε αγώνες μακριά από τις νίκες με απολογισμό μόλις ένα βαθμό. Ούτε και με το ΘΗΡΙΟ την Μπέρνλι δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Ακόμα μια αποβολή, και τι μπορεί να περιμένεις για την συνέχεια. Με ένα προπονητή που δείχνει ότι δεν μπορεί, και έχει χάσει τον έλεγχο.

Η… κατηφόρα που έχει πάρει η Άρσεναλ τον τελευταίο εμφάνιση μήνα δεν έχει τέλος. Οι «κανονιέρηδες» γνώρισαν την 4η ήττα τους στα πέντε τελευταία ματς που έδωσαν (έχουν και μία ισοπαλία), αυτή την φορά με 1-0 από την Μπέρνλι.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αριθμητική τους υπεροχή (αποβλήθηκε στο 59΄ ο Τσάκα) στο τελευταίο ημίωρο κι έστω με ένα αυτογκόλ του Ομπαμεγιάνγκ πήραν το τεράστιο «τρίποντο» χάρις στο οποίο βγήκαν εκτός ζώνης του υποβιβασμού!   

Οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν από την Μπέρνλι για πρώτη φορά εδώ και 46 χρόνια εντός έδρας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Αυτή ήταν η 6η ήττα στις 8 πιο πρόσφατες αγωνιστικές για την ομάδα του Αρτέτα (1-1-6), που βολοδέρνει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ έχει σκοράρει μόλις μία φορά στα τελευταία 746 αγωνιστικά λεπτά στην Πρέμιερ Λιγκ! Επίσης, για πρώτη φορά από το 1959 μετράει 4 διαδοχικές ήττες στο γήπεδό της!

Μια ακόμα αποτυχημένη αγωνιστική για την Άρσεναλ που την φετινή χρονιά αρχίζει να της γίνεται συνήθεια. Οι γκρίνιες είναι πλέον πολλες και το μέλλον του Αρτέτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο. Με το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 39 ετών, δεν θα μπορούσε να ήταν και διαφορετικό το κλίμα στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.

Ήττα και από την Μπέρμλι, ο Αρτέτα είναι ο προπονητής που γράφει μαύρη σελίδα στην ιστορία της Άρσεναλ. Δεν ξέρουμε πόσο ακόμα θα ανεχτούν τον μαθητευόμενο προπονητή, αλλά να βρίσκεται στην 15η θέση και στο -12 από την κορυφή πριν καλά καλά αλλάξουμε χρονιά, δεν σηκώνει και πολλες αναλύσεις. ΧΑΛΙΑ, αδιόρθωτα, και κάκιστο ,κλίμα στα αποδυτήριά.

Η άμυνα τον προδίδει, αλλά και η επίθεση έχει χάσει την παραγωγικότητα της

Η θέση της Άρσεναλ μετά από τους πρώτους 12 αγώνες στην Πρεμιερ Λιγκ την τελευταία δεκαετία!

2010-11—2η
2011-12—7η
2012-13—7η
2013-14—1η
2014-15—4η
2015-16—2η
2016-17—2η
2017-18—5η
2018-19—4η
2019-20—5η
2020-21—15η

Φέτος του δίνει και καταλαβαίνει

Το πρόβλημα της Άρσεναλ με την αστάθεια της δυστυχώς παραμένει και σίγουρα δεν δείχνει ούτε και φέτος έτοιμη για να κάνει το βήμα παραπάνω. Με ένα βήμα μπρος και δύο πίσω δεν πας πουθενά. Ακόμα μια ήττα εντός έδρας από το ΘΗΡΙΟ Μπέρνλι, με τους ποδοσφαιριστές του Αρτέτα να μην μπορούν. 

Ρεσιτάλ από έναν φίλαθλο της Άρσεναλ, που δεν άντεχε να βλέπει την ομάδα του στο ματς με την Μπέρνλι κι έβαλε τη μάσκα στα μάτια!

Άρσεναλ: Οπαδός της έβαλε μάσκα για να μην βλέπει την ομάδα του

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ