Η Νιούκαστλ δεν παραιτήθηκε από την περίπτωση απόκτησης του Μάρκο Ασένσιο, παρότι το καλοκαίρι δεν κατάφερε να τον κάνει δικό της. Ο 26άχρονος επιθετικός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι. Στις σκέψεις του δεν βρίσκεται η ανανέωση του συμβολαίου του με τη «βασίλισσα». Ο Ισπανός αναζητεί νέες προκλήσεις στην καριέρα του, […]

Η Νιούκαστλ δεν παραιτήθηκε από την περίπτωση απόκτησης του Μάρκο Ασένσιο, παρότι το καλοκαίρι δεν κατάφερε να τον κάνει δικό της.

Ο 26άχρονος επιθετικός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι. Στις σκέψεις του δεν βρίσκεται η ανανέωση του συμβολαίου του με τη «βασίλισσα».

Ο Ισπανός αναζητεί νέες προκλήσεις στην καριέρα του, καθώς αισθάνεται πως ο κύκλος του στους Μαδριλένους, στους οποίους βρίσκεται από το 2014, έχει κλείσει.

Οι «καρακάξες» τον θέλουν και έχουν φροντίσει, μάλιστα, να του το τονίσουν. Βρίσκονται σε στενή επαφή με την πλευρά του παίκτη, τον οποίο θέλουν πολύ να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Ο μανατζέρ του Ζόρζε Μέντες, πάντως, δεν βιάζεται. Εξετάζει όλες τι λύσεις για τον πελάτη του, τον οποίο γλυκοκοιτάζουν κι άλλες ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ