Άσχημα τα νέα για την Σίτι με νέα κρούσματα κορονοιού και έτσι η  προγραμματισμένη για σήμερα στις 22.00 συνάντηση μεταξύ Έβερτον και Σίτι για την 16η αγωνιστική της Premier League αναβάλλεται, με την διοργανώτρια στις επόμενες ημέρες να ορίσει νέα ημερομηνία. Ο Πεπ ψάχνεται να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή μετά το κακό ξεκίνημα, […]

Άσχημα τα νέα για την Σίτι με νέα κρούσματα κορονοιού και έτσι η  προγραμματισμένη για σήμερα στις 22.00 συνάντηση μεταξύ Έβερτον και Σίτι για την 16η αγωνιστική της Premier League αναβάλλεται, με την διοργανώτρια στις επόμενες ημέρες να ορίσει νέα ημερομηνία.

Ο Πεπ ψάχνεται να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή μετά το κακό ξεκίνημα, αλλά στο δύσκολο και πιεστικό πρόγραμμα που ακολουθεί θα έχει σημαντικό πρόβλημα αφού τα νέα από τις εξετάσεις για τον covid-19 δεν ήταν καλά.

Μετά τα τελευταία τεστ στην Σίτι βρέθηκαν και άλλα κρούσματα θετικά εκτός των  Κάιλ Γουόκερ και Γκαμπριέλ Ζεσούς, οι είχαν βρεθεί θετικοί πριν λίγες ημέρες.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αν τα πράγματα κυλήσουν ομαλά και τα επόμενα αποτελέσματα των εξετάσεων τους βγουν αρνητικά, τότε θα επιστρέψουν στις 3 Ιανουαρίου στο ντέρμπι με την Τσέλσι. Οι υπόλοιποι μετά τις 10 Ιανουαρίου.

“Με βάση τις ιατρικές συμβουλές, η Premier League, σε συνεννόηση με τα δύο κλαμπ, αποφάσισε να αναβάλει τον αγώνα” σημείωσε η ομάδα του Μάντσεστερ, η οποία πρόσθεσε πως το γήπεδο στο οποίο προπονείται η πρώτη ομάδα θα μείνει κλειστό για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ