Ο κορυφαίος παίκτης της περσινής Bundesliga ετοιμάζεται για PremierLeague. Ο Ενκουκού είναι ευχαριστημένος στην Λειψία αλλά τόσο καιρό έψαχνε το βήμα παραπάνω.

Ο κορυφαίος παίκτης της περσινής Bundesliga ετοιμάζεται για PremierLeague. Ο Ενκουκού είναι ευχαριστημένος στην Λειψία αλλά τόσο καιρό έψαχνε το βήμα παραπάνω.

Ο Κρίστοφερ Ενκουκού είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής. Τεχνίτης, με γρήγορη σκέψη και εξαιρετικές μεταβιβάσεις. Σκοράρει κιόλας κάτι που αρέσει σε όλους τους προπονητές. Το μόνο που του έλειπε ήταν μια μεγάλη πρόκληση.

Στην Λειψία έδειξε την αξία του αλλά εκεί υπάρχει… ταβάνι στις επιτυχίες. Γι’αυτό έψαξε μια ομάδα της ελίτ ή για την ακρίβεια αυτή η ομάδα πήγε σε αυτόν!

Ο Γάλλος επιθετικός μπορεί να υπέγραψε συμβόλαιο με τους “ταύρους” μέχρι το 2024 ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει εκεί. Η πώληση στην Τσέλσι έμοιαζε δρομολογημένη αλλά όσο δεν υπογράφει προκύπτουν νέοι μνηστήρες!

Ο Ενκουκού είχε διαρρεύσει πως μετακινείται στο Στάμφορντ Μπριτζ έναντι 40 εκατ. ευρώ με τους Λονδρέζου να επιδιώκουν το οριστικό deal πριν το Μουντιάλ με κίνδυνο να ανέβει κατακόρυφα η τιμή του.

Τώρα όμως ο κίνδυνος γίνεται διπλός αφού η Λίβερπουλ θέλει να κάνει την απόλυτη έκπληξη! Ο Φιρμίνο δεν θα μείνει μετά το καλοκαίρι του 23′ και ο Κλοπ βλέπει τον διάδοχό του στα μάτια του Κρίστοφερ Ενκουκού!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ