Το κακό το μάτι φταίει. Κάθε μέρα όλοι με τον Μεντί και το μηδέν παθητικό του. Το φάγατε το παληκάρι. Δεν είχε αφήσει κανέναν εδώ και έξι αγώνες ανεξαρτήτου διοργάνωσης να του ματώσει τα δίχτυα, αλλά σήμερα έσπασε η “παρθενιά” του στην Τσέλι από το παλιοτακουνάκι του Μακ Κόλντρικ στον αγώνα με την Σέφιλντ! Ο Μέντι […]

Το κακό το μάτι φταίει. Κάθε μέρα όλοι με τον Μεντί και το μηδέν παθητικό του. Το φάγατε το παληκάρι. Δεν είχε αφήσει κανέναν εδώ και έξι αγώνες ανεξαρτήτου διοργάνωσης να του ματώσει τα δίχτυα, αλλά σήμερα έσπασε η “παρθενιά” του στην Τσέλι από το παλιοτακουνάκι του Μακ Κόλντρικ στον αγώνα με την Σέφιλντ!

Ο Μέντι ήταν η πρώτη επιλογή για τον Φρανκ Λάμπαρντ και τον Πετρ Τσεχ για την θέση του βασικού κίπερ της Τσέλσι μετά τις μετριότατες εμφανίσεις του Κέπα. Και τους δικαίωσε με το καλημέρα στην Τσέλσι με τέτοιο ιδανικό ξεκίνημα. 

Κρίσταλ Πάλας, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κράσνονταρ, Μπέρνλι,  Ρεν, αλλά σήμερα δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί του. Δέχτηκε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Τσέσλι στον εντός έδρας αγώνα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όταν στο 9′ μόλις του αγώνα και έπειτα από οργανωμένη επίθεση της Σέφιλντ βρέθηκε στην περιοχή ο Μακ Κόλντρικ και με μια όμορφη τακουνιά έκανε το 0-1 αλλά και να σπάσει το σερί του Μεντί.

Chelsea 4-1 Sheffield United: Player Ratings as Blues Fight Back to Hammer  Blades

Στην πρώτη τους καλή στιγμή μετά το γκολ που δέχτηκαν οι παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ κατάφεραν να φτάσουν στο 1-1-. Στο 23′ ο Ζιγές βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Κόβατσιτς, εκείνος την γύρισε στον Άμπραχαμ που με σουτ έκανε το 1-1.Η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή στο 34′. Νέα εξαιρετική μπαλιά του Ζιγές, η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν αντέδρασε σωστά και ο Τσίλγουελ από κοντά έκανε το 2-1.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Βέρνερ, έκανε ο Τσίλγουελ. Ο αριστερός μπακ της Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε την απίθανη μπαλιά του Χακίμ Ζίγιες, φέρνοντας «τούμπα» το παιχνίδι στο 34ο λεπτό. Αυτό ήταν το 3ο γκολ του 23χρονου οπισθοφύλακα με τους Λονδρέζους. Η Τσέλσι κατάφερε τελικά να «κλειδώσει» το «τρίποντο» με τον Τιάγκο Σίλβα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «μπλε» και τον Χακίμ Ζίγιες να μοιράζει ακόμη μία ασίστ. Τρία λεπτά αργότερα ο Τίμο Βέρνερ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, γράφοντας το 4-1 με ένα εξαιρετικό πλασέ.

Οι “Μπλε έφεραν τον Μεντί να πάρει την θέση του βασικού στην ενδεκάδα της ομάδας του Λάμπαρντ με 80.000.000 ευρώ – ποσό ρεκόρ για τερματοφύλακα – που έδωσαν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για να τον κάνουν δικό τους.

Και τελικά τους δικαιώνει

https://twitter.com/D9INE_FOREVER20/status/1325131629392654336

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ