Τα οικονομικά προβλήματα της Μάντσεστερ Σϊτι είναι ίσως πολύ πιο σοβαρά από αυτά που διαρρέουν καθημερινά. Αλλά οι μεταγραφές συνεχίζονται κανονικά. Σύμφωνα με όσα λέει ο μάνατζερ του Φερνατντίνιο,  Τζιοβάνι Μπρανκίνι ο πελάτης του έχει αποφασίσει οριστικά να φύγει από την Πρέμιερ Λιγκ. Αν και όπως λέει υπάρχουν προτάσεις από Κίνα και ΗΠΑ, αυτός επιθυμεί […]

Τα οικονομικά προβλήματα της Μάντσεστερ Σϊτι είναι ίσως πολύ πιο σοβαρά από αυτά που διαρρέουν καθημερινά. Αλλά οι μεταγραφές συνεχίζονται κανονικά.

Σύμφωνα με όσα λέει ο μάνατζερ του Φερνατντίνιο,  Τζιοβάνι Μπρανκίνι ο πελάτης του έχει αποφασίσει οριστικά να φύγει από την Πρέμιερ Λιγκ. Αν και όπως λέει υπάρχουν προτάσεις από Κίνα και ΗΠΑ, αυτός επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Θα τον ξαναδούμε να παίζει μπάλα στην ομάδα που αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά. Την Ατλέτικο Παραναένσε.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πεπ, θα κάνει κίνηση αντικατάστασης του.  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Daily Star»  θέλει να αποκτήσει τον Κάλβιν Φίλιπς από τη Λιντς.  Ο Γκουαρδιόλα έχει σαν εναλλακτική λύση τον Ιβ Μπισουμά από την Μπράιτον.

Ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι είναι εντυπωσιακός την φετινή χρονιά και η Λιντς έχει βάλει σαν μίνιμουμ ποσό για την μεταγραφή του τα 50 εκ ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ