Παράσταση για έναν ρόλο και πάλι στο Έτιχαντ, με την Σίτι να είναι από την αρχή του ματς διψασμένη να δείξει πράγματα στο χορτάρι, και την Γιουνάιτεντ να αρκείται σε παθητικό ρόλο.

Συνέχεια στην δράση του αγγλικού πρωταθλήματος της Premier League, με την συναρπαστική αναμέτρηση του Μάντσεστερ, μεταξύ Σίτι και Γιουνάιτεντ.

Ένα ντέρμπι από τα πιο εμβληματικά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με την Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, και από την άλλη, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ψάχνει τα πατήματα της, με τον Τεν Χααγκ να προσπαθεί να την…στρώσει.

Παράσταση για έναν ρόλο και πάλι στο Έτιχαντ, με την Σίτι να είναι από την αρχή του ματς διψασμένη να δείξει πράγματα στο χορτάρι, και την Γιουνάιτεντ να αρκείται σε παθητικό ρόλο.

Η Σίτι άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι μόλις στο 8ο λεπτό! Οι ποδοσφαιριστές του Γκουαρδιόλα “έκρυψαν” τη μπάλα από τους κόκκινους διαβόλους,  και την κυκλοφόρησαν με μαεστρία έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ντε Χέα, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να κάνει την πάσα από τα αριστερά και τον αφύλαχτο Φόντεν να εκτελεί με τρομερό σουτ την αντίπαλη εστία.

Ta προβλήματα συνεχίστηκαν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Χάαλαντ να σκοράρει το πρώτο του γκολ απέναντι στους κόκκινους διαβόλους ως παίκτης της Σίτι, νικώντας τους πάντες στον αέρα και με άπιαστη κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Δεν πέρασαν 5 λεπτά, και ο Χάαλαντ ξαναχτύπησε, μετά από ασίστ πάρε βάλε, στην πλάτη των αντιπάλων, από τον Ντε Μπρόινε. έπιασε ένα εκπληκτικό πλασέ, γράφοντας το 3-0.

To πάρτυ όμως για το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ολοκληρωθεί. Ο Φόντεν ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, μετά από ασίστ του Χάαλαντ, γράφοντας το 4-0.
Τρομερό το γεγονός πως η Σίτι με απλό ποδόσφαιρο σκόρπιζε τόσο εύκολα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ημίχρονο με 4-0 για την Σίτι που είχε 15 τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ