Με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν γνωστή τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Γάλλος διεθνής τυπικά την 1η Ιουλίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Η Γιουνάιτεντ  δεν ήταν ευχαριστημένη από την προσφορά του Πολ Πογκμπά.. Έτσι ο 27χρονος Γάλλος δεν θα παραμείνει «Κόκκινος Διάβολος» και έμεινε ελεύθερος και ωραίος. 

Δεν έχει δικαιώσει τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ η καριέρα του Πολ Πογκμπά, με τον Γάλλο μέσο ειδικά την φετινή χρονιά να ήταν στην μεγάλη μετριότητα. Ο 26χρονος μπορεί να έχει μεγάλες ικανότητες, αλλά στο Ολντ Τράφορντ δεν τις έβγαλε ποτέ  και η απόφαση για το διαζύγιο ήταν μονόδρομος.

Μετά από 6 χρόνιας παρουσίας στο «Όλντ Τράφορντ», ο Πολ Πογκμπά έτοιμος για άλλες πολιτείες.

Με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν γνωστή τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Γάλλος διεθνής τυπικά την 1η Ιουλίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Τον καλοπλήρωσαν από πάνω…

Σαν να μην έφτανε λοιπόν το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ δεν πήρε πίσω τίποτα από την δαπανηρή μεταγραφή  του το 2016, ο αγγλικός σύλλογος τον… προίκισε κιόλας πριν πάει στην επόμενη ομάδα του.

Έτσι, όπως γράφουν οι «Times», ο Πογκμπά θα πάρει από τη Γιουνάιτεντ ένα «μπόνους αφοσίωσης», το οποίο θα αγγίζει τα 4,5 εκατ. ευρώ!

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Πολ Πογκμπά, θα είναι όπως όλα δείχνουν η Γιουβέντους, με τις δυο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα.

Επιστρέφει ξανά στην Ιταλία στην «Βέκια Σινιόρα», καθώς είχε αγωνιστεί και το διάστημα 2012-2016 με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Όλοι στην ομάδα, θέλουν να συγχαρούν τον Πολ για την πετυχημένη καριέρα του και τον ευχαριστούν για τη συνεισφορά του, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, στα επόμενα βήματα ενός αξιοθαύμαστου ταξιδιού».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ