Ο Έρικ Τεν Χαγκ περνάει ακόμα περίοδο προσαρμογής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μαζί και πολλοί παίκτες που προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ περνάει ακόμα περίοδο προσαρμογής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μαζί και πολλοί παίκτες που προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Η συζήτηση πηγαίνει αυτόματα ξανά στην Γιουνάιτεντ μετά την απρόσμενη ήττα στο Europa League από την Σοσιεδάδ.

Εκεί που… μύριζε ανάταση για τους “Κόκκινους Διαβόλους” ήρθε ένα ακόμα άσχημο αποτέλεσμα που είναι άγνωστο αν θα λειτουργήσει αρνητικά.

Τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του Τεν Χαγκ είναι πολλά τη φετινή σεζόν και αυτό οφείλεται σε ένα βαθμό στις πολλές αλχημείες που γίνονται.

Φυσικά και είναι θεμιτό το ροτέισον μιας και τα παιχνίδια είναι πολλά, όμως αυτή η κατάσταση γεμίζει και ερωτηματικά για το ποιοι πραγματικά αξίζουν να παίζουν.

Ο Τεν Χαγκ το τολμάει και δεν δικαιώνεται για την ώρα. Η πίεση των αποτελεσμάτων ωστόσο υπάρχει και μεγαλώνει…

Η χημεία αγνοείται ακόμα στα διάφορα σχήματα που δοκιμάζει ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ και κάνει σκέψεις για το μέλλον.

Τα πισωγυρίσματα βάζουν σε κίνδυνο τον Τεν Χαγκ και την φόρμα της ομάδας που δεν θα πρέπει να αγνοήσουν καμία διοργάνωση.

Το Europa League μοίρασε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής όμως η συνέχεια θα δοθεί με τη γνωστή συνταγή έως ότου ο Τεν Χαγκ νιώσει ασφαλής με τις δευτερεύοντες επιλογές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ