Η ζωή στο Μάντσεστερ δεν ήταν πάντα καλή για τον Φαν Ντε Μπεεκ. Κυρίως για την αντιμετώπιση που τύγχανε από τον προπονητή και έμενε στο περιθώριο όσο και αν προσπαθούσε.

Η ζωή στο Μάντσεστερ δεν ήταν πάντα καλή για τον Φαν Ντε Μπέεκ. Κυρίως για την αντιμετώπιση που τύγχανε από τον προπονητή και έμενε στο περιθώριο όσο και αν προσπαθούσε.

Βλέποντας έναν φέρελπι παίκτη να μην αποδίδει, απορείς… Σίγουρα συμβαίνουν πολλά που δεν μπορεί να γνωρίζεις και τα οποί έρχονται στο φως στην πορεία. Ένα κακό “φεγγάρι” δεν σημαίνει πάντα πως η καριέρα έχει τελματώσει. Τις περισσότερες μάλιστα δεν ευθύνεται ο ίδιος ο παίκτης όπως αφήνεται να εννοηθεί.

Όλη αυτή η εισαγωγή αφορά και τον Ολλανδό αστέρα, Φαν Ντε Μπεεκ, της χρυσής γενιάς του Άγιαξ που γρήγορα έκανε το βήμα παραπάνω. Απέρριψε πολλές προτάσεις για να πάει στην Μαν.Γιουνάιτεντ και σίγουρα στην αρχή το μετάνιωσε.

Ο Φαν Ντε Μπεεκ ήταν παραγκωνισμένος και όλοι ήταν πεπεισμένοι πως τελικά δεν ανήκει στην ελίτ. Ο ατζέντης του έρχεται τώρα και μας αλλάζει την κοσμοθεωρία επί του ζητήματος.

Όπως αποκαλύπτει ο νεαρός προσπαθούσε καθημερινά στις προπονήσεις, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του. Είχε όρεξη, πάθος και δικαίωμα να παίζει βασικός. Ωστόσο ότι και αν έκανε, έβρισκε πόρτα. Και αυτό για να παίζει ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος ήταν… εξαφανισμένος σύμφωνα με τα λεγόμενά του και παρόλα αυτά έπαιρνε πάντα φανέλα βασικού.

«Έβλεπα την απογοήτευση του στον τρόπο που τον αντιμετώπιζαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκείνος έβλεπε το πως προσπαθούσα να αλλάξω την κατάσταση», ανέφερε ο Άλμπερς. «Στην Ολλανδία, τον Ντόνι τον εκτιμούσαν, έπαιζε καλά και ήταν δημοφιλής στους φιλάθλους. Και αργότερα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αγωνιζόταν ποτέ. Η σχέση του με τον σύλλογο ψυχράνθηκε άσχημα. Είχε να ανταγωνιστεί τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος αργούσε στην προπόνηση, έλεγε συγγνώμη και έπαιζε πάλι, αντί ενός παιδιού που προπονούταν 10 ώρες την ημέρα για 8 εβδομάδες, ώστε να αποδείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται για την ομάδα»

Φέτος ο Ολλανδός έχει απελευθερωθεί και δείχνει τα καλά στοιχεία του ταλέντου του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ